help me to choose.. A or B ?

konsert dah pun berakhir. cuti sekolah pun is around the corner. malam tadi, dpt message book informed that concert DVD dah ready utk dijual. ok la kan, dah la video aku amik tu gegar2. at least ada memori utk nia bila dah besar esok. RM25 per copy. gambar pulak diorg akan bagi single photo bersaiz 8R = A4 paper size dan class photo. so, mari la tolong aku memilih gambar mana yg patut aku pilih. A or B? 

tekujat aku tgk gambar nia ni. heavy makeup betul. lain benau dgn rupanya. so, ni je lah pose yg termampu nia bagi. kalau dpn org, belum tentu dia akan senyum. kalau mama papa yg amik gambar insyaAllah chances nak senyum tu ada. almaklum anak aku bukan poser. so A ke B eh? size A4 tuh! thanks in advance for your opinion...

19 comments:

YAYA AZURA said...

saya pilih 'A' !

Yana, mama falisha said...

B...

shamirazafisa said...

'B'

OneSimpleMother said...

saya pilih B..

Qaseh said...

gambar 'B' tu ok skit.

wanie md zain said...

MAMA WANIE PILIH 'B'

Fiza Nazri said...

Aku pilih B

Nad @ MamaZakwan said...

kite pilih B jugak..
nmpk mate nia lagi besar dr A hehe

nome said...

wahh merahnya bibir....aku pilih gambo B beb...

Puteri Nuur At-Terawis said...

Saya pilih B. Mukatamad. Tak ada trofi ditarik balik selepas ni. Oppss. silap. Itu kes Yuna. Bwahahah.

chemso said...

akak pilih B...jelas dan terang...cuma posing tak melentik sikit la..

Anonymous said...

SY PILIH B

Anis said...

aku pilih C. hehehe. B la wei.

Nana Aziz said...

B ally..

Elyn Sani said...

B! yang A tu mcm mencebik sket.

amal_fc1303 said...

aku pilih yg A..

Iela Fazielah said...

B

Chik Na said...

B

ada. said...

B!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in