Di sebalik header mrs simplcity

tukang request. harus la kan..


Tukang complaint!

aku cakap kat adik aku ina, dah nak masuk raya haji ni, header aku edisi aidilfitri lagi ni. so aku request la apa yg aku nak. order je ye. mmg aku tak tau nak buat header sendiri. mungkin bole tau kalau ada inisiatif nak belajar. tp aku takde dan tak nak ada inisiatif nak belajar. tak sempat sebenarnya. update blog pun alakadar je skang. so tgh adik aku cuti sem ni, baru dia kesempatan nak buat. mmg aku nak gmbr kat atas tu. tak nak la letak gmbr sendiri. bebulu lak tgk gmbr sendiri kat header. cukup2 la gmbr kat entry2 yg sedia ada. letak gmbr niadel je. tukang complaint cam biasa, mengalahkan tuan punya blog. ada je. and aku tau, tak mintak pendapat pun, 3 perenggan dia punya complaint. suruh buat tak reti.



original photo. kelas tak background dinding tuh? sakit jiwa tgk dinding beconteng tu. camne nak kasi hilang eh? harus kena cut deposit bila nak keluar rumah ni nanti. tukang complaint kata, header tu nampak adel lagi besar dari nia. supposed nia la kena lagi besar dari adel. dari tepi mmg nampak adel lg lebar ye tak? dah dia tembam. tu pun nak amik kira tukang complaint ni. MOJ!

8 comments:

Princess Solehah said...

amboi...niadel ada laptop seorang satu ye :)

* mmg sekali tengok adel lagi besar dari nia. adel nampak bambam, tapi nia slim sikit hehe. apa pun dua-dua comel :)

Salina@IbuAqil said...

Hik3!! Tukang komplain mmg akan sntiasa bg komplain2 yg sgt bernas.. Tukang komplain kita pun sama dear.. Hi3!!! Apapun pic depa sweet sgt.. Elok pkatnya..

cikpia said...

komplen ka tak komplen ka, header tu sangat cute!!! =)

LYAfrina said...

hehe.. comel sgt header ni alya.. mmg kena la dgn mamanyer seorg blogger tu...

a ah.. mmg nmpk adel lbh bsar dr nia.. cam adel kakak nia dah

@e_da said...

nice pic header,, anak blogger harusla dgn lappy kan..

e.l.i.z.@ said...

hahhahaha 3 perenggan tukang komplen tu bagi..kejam kejam hihiih

Iela Fazielah said...

wah cun la.... pandai adik alya.. nak suruh dia buat utk akak leh tak??? hehe

Iryani Noor said...

header tu mcm nia & adel plak yg menulis blog... cute sgt =p...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in