ice blended

lately, kitorg ni nak makan bukan- bukan je. bukanlah bukan- bukan sangat, cuaca panas- panas nak makan ice blended. lepas settle kereta berganti tayar tu, ke warta lak beli lens dgn solution. wan nak survey spek. lps tu tekak rasa nak minum ice blended.

pegi lah pizza hut, tanya ada ice blended tak. kurang periksa kat situ ada ke tak. minah pizza tu kata ada, tp kan, tepi pizza tu nampak mamak. dari minum ice blended kat pizza, baik minum ice blended kat mamak. baru RM3.50. walaupun rasanya kureng benau, tp bole lah nak membasahkan tekak dan menghilangkan panas.

lepak lak kat luar kedai mamak. angin sepoi2 bahasa gitu.

nia elok je tido. sebab dari pagi tak tido2...

adel tgk bird. cip..cip..cip..

ice blended mamak dah sampai! aku chocolate, wan mocha. presentation hebat dah. rasa? rasa 3 hengget setengah. :p

anak aku sorang ni, asal nampak org makan minum mesti nak..nak..nak...

kudap- kudapan. maggie goreng. wah, kudap2 maggie goreng tuh! patut muka ko bulat alya!

4 comments:

NurShahFamily said...

ok gak sekali sekala lepak mamak hehehehe

nome said...

peberet aku minum ice blended ni kalau time2 panas cam skrg nih..bile nampak ice blended mamak nih, terus rasa tingin nak minum...ecececeh...

lena tol nia tdo...adel maintain cute

ibuayahdamia said...

kalau ingat ice blended...memang ingat cool blog jer...hehe

Abah Yie&Ummi Na said...

ice blended mmg sedap :) tapi dah lama x buat hehe

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in