dek kerana MC & nak dekat cuti...

oi, esok last keje. untuk minggu ni. mcm tak ready je. cari nahas nak cuti dekat month end ni. semua nak kena closing. nak jadi cite, jumaat lepas aku MC, bad gastrik. tadi lak masuk lambat. absorber leaking la pulak. org service center cakap kejap je siap, tp dekat 2 jam gak la. bebulu kot boss aku menunggu aku masuk ofis. 

aiyooo... kena la redha cuti esok, sambil buat keje, sambil handle anak, sambil gantung hp ofis kat leher. kat rumah mak aku kat perak sekarang tgh tunggang langgang dgn wedding prep. 

laporan harini, pelamin dah pasang. tapak je la. banyak lagi nak di touch up. 1 major thing done. bilik pengantin pun dah ready. kat sini la rasa ada adik beradik ramai membantu. walaupun bukan semua yg corporate kan. sape terasa angkat tgn! :p

ok, aku nak buat schedule post ni. cover sampai weekend ni. eh, sape ada area lumut weekend ni jemput datang rumah ye. serious invitation ni ye.

more of our pics coming up soon!! tungguuu.... :D

2 comments:

nome said...

cian kamooo..sure bz bangat...pelan2 ye beb...semoga keje kamoo abis tepat pada masanya...idaklah boss kamoo kalut sgt...at least siap 70% pun xpe...boss ko paham...

sure family ko tengah sibuk bangat time2 nih...mesti meriah...hope semuanya berjalan lancar...insyAllah kalau xde aral melintang, sampailah aku nnt...

amal_fc1303 said...

ada22. klong xwat keje pon. hehehe. :P

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in