adel's guardian

bila ramai- ramai berkumpul, org yang selalu akan jadi perhatian ialah budak kecik la kan. masa kenduri haritu, tangan ni bole la rehat sikit- sikit dari mendukung adel. sebab ramai yang sukarela nak dukung adel. cuma adel nak dengan tak nak je.

adel merupakan family member yang paling muda dalam keluarga besar kitorg setakat ni. haritu pun tgk, takde yang tgh bawak perut lagi. mungkin tahun depan, jatuh pangkat sikit la. org suka je nak gomol2 adel, tapi adel jual mahal .dah tu dah pandai protes. maafla ye, mama dia tak ajar anak- anak anti social. tunggu besar sikit kot. heheh.. nia pulak? dia dah pandai main dengan sepupu- sepupu dia. tp ada gak time nak melekap dgn mamapapa dia. :)

adel dengan imran. adelis the youngest, imran lak kedua paling muda dalam family.

adel ni macam nia gak, dgn lelaki dia steady sikit. huhuhu... ni dgn pengantin baru, paklong ejad dia.

hat ni bukan guardian dah. ni dah naik pangkat jadi bibik. kahhhhhh...

ni pulak atuk saudara adel.

asalkan dia tak dengar suara or nampak kelibat mama dia, dia ok. kalau dia dengar or nampak, mula la nak ngek ngek ngek...

maklong ima dgn suami nye. paklong pian la ye.

bila dah start nangis, dengan semua orang pun dia tak mau. mesti cari mama jugak.

motif entry? aku tgk banyak pulak gambar orang lain dukung adel masa wedding cousin haritu, maka, keluar la entry ni. hehehe...

6 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

haha..akmal turun taraf jadi bibik.. kahkahkah..

sekali sekala kan :)

elani makrai said...

sayang btul nia n adel ngan mama dia kn??

p/s : jadi kn tunggu la tok adik adel lak hihihihh...

ayunaufal said...

adel ni mmg comel la.. putih melepak lak tu.. sb tu ramai org suke gomol..hehehe

Iela Fazielah said...

ok le tu.. biasala dah snap gmabar byk2... harus dikongsi2... mmg comel adel ni... putih melepak

Sricahaya said...

mmg time kenduri mana yg ada anak kecik mmg susah sikit nak bt keje..duk melayan anak jerk...pantang hlg kejap dah carik..

suhida said...

aku je tak smpt2 lagi jupe adel ye. huhu..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in