takde modal & blogging momentum menurun

asal bukak blog ni je, entry yang sama. dari sehari dua, up jadi tiga empat hari. seriously, aku takde modal nak bercerita. mungkin takde benda yang happening terjadi kat diri sendiri. semua nya normal rutin. nak mengarut- ngarut pun dah tak terbuat.

family kitorg ok2 aje. semua normal seperti selalunya. harap begitu la hendaknya. cuma tuan blog busy dengan kerja. tu je. nak upload gambar pun tak sempat. bila takde gambar, nak bercerita pun takde mood.

masa hanya ada 24jam sehari. kalau dapat 36jam sehari kan best. ish, manusia tak pernah puas. banyak benda kena commit la sekarang ni. nak- nak tahun baru bakal menjelma. dah recall apa jadi tahun ni? was it good or bad? mencapai kpi yang dikehendaki? tak kisah, yang penting, yang baik, kita carry forward. yang tak baik, kita simpan dalam laci, kunci dia campak ke laut. ok, ni je yang terluah. till we meet again on the next entry. daa....

this is the reason why my blogging time has been cut off. nak post entry pakai laptop satu lagi tak syiok sebab gambar semua kat laptop ini. siang, mmg kerja saja, malam pulak, as u can see in the picture la. mama online kat hp je.

13 comments:

zura@iwan said...

update jugak la tu..hikss..

sudah di conqer oleh nia la ek...pndai dia bfb x? hahaha..

az rina a.k.a jaijina said...

nia dah take over tu, siaplah..lil blogger in the makin, awas..

Fieza said...

wah..wah nia dah advance..boleh buka akaun facebook kat dia sekali ni...Tak kisah Alyya kita berblogging just suka2 jer kan..Update ker tak ikut masa yang kita ada la

ibuayahdamia said...

tak pe lah alyya..as long ader gak berupdated kan...jangan terus bersawang..last2 tutup blog sudah..

alyyani said...

zura : nak la rasa, teruja meng update. ni suam- suam kuku je. heheh... fb? belum didedahkan lagi..

rina : wah lil blogger ye? menarek tu rina. heheh..

fieza : fb? jauh lg tu. tp tatau la budak2 skang kan macam2.. betul tu, saje suka2.. :)

alyyani said...

ibudamia : ramai gak yg besawang2 yang alya kenal ni. hehehe..

amal_fc1303 said...

xpe kngah entry ko xupdate2 pon yg pnting nuff ko msyuk srkng nie.
hehehehe..
tu yg pnting yer...

alyyani said...

ina : hahahaa yeke? takpe la, ko tolong jaga je la akaun aku tu ye!

Abah Yie & Ummi Na said...

:) ha..dah ada assistant tu, bolehlah minta tolong dia update blog hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
adik cumili sedang buat post baru yek

ICAZIESYIRA said...

dah macam anak dara !

amal_fc1303 said...

ha boleh2 xda hal punye la.

aku said...

Wei..nk 36 jam kah? Aduhai..jgn wei kita dah la
tegar bekerja!!kahhhhhh ko ni nape? Aku takde mood
Cukupla ko tu page same tak berubah2! Biar blog
Aku je bersawang ye..reason ko tak hadap blog memalam
Tu sangat kukuh and terbukti! Hehe nia-nia..ecehhh
Auntie suka la rambut 'wet look' nia..cute sgt!
Baju tu cantek sesuai dikenakan dgn legging.

Ina, akaun nuffnang kak ngah ko tu mmg elok sgt la
Ko tgkkan ye!hehe

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in