comei lotte contest by jaijina

aku telah ditag oleh suhida dan put untuk join contest yang dianjurkan oleh rina. so, thanks to su and put ya! 

contest banner

penganjur : puan rina

syarat, hadiah dan link contest : klik sini

gambar pilihan :
nama : RIHANA ADELIA BINTI MUHAMAD RIDZUAN (ADEL)
umur : 7 bulan
nama ibu : Alyyani Anuar
kenapa saya rasa adel dalam gambar tersebut adalah comei lotte : adel suka mandi. mandi tak nak duduk dalam bath tub. nak berdiri dan letak dia bawah air hujan. sure dengar suara dia keseronokan. papa pun capture adel untuk memori. papa panggil 'adel!' adel terus pandang papa dan bagi natural pose yang mama rasa comei lotte pada mama :)

aku nak tag : 

2 comments:

ummu luqman said...

tq alya tag akak dan luqman. adel memag comei lotte.. dah ada iras2 nia pulak gambar ni.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck...

p/s: ingatkan nia masa kecik tadi...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in