Little Princess / Prince of Posing Contest

ada beberapa jam lagi sebelum contest ni berakhir. sebagai memberi sokongan kepada blogger glamour ni, aku berbesar hati untuk menyertai contest glamour ni jugak. jenuh belek gambar nia yg mana nak dihantar sebab sejak meningkat usia ni agak susah nak capture gambar nia. nak2 gambar yg posing. so ni penyertaan alya ye ayu :)

contest banner

link contest :

penganjur :

penaja khas :


gambar pilihan :
nama : Rania Ayesha Binti Muhamad Ridzuan
umur : 2 tahun
umur semasa gambar diambil : 16 bulan
cerita disebalik gambar : ketika gambar diambil, kami sedang dalam perjalanan ke perkahwinan seorang sahabat. malangnya sebelum keluar ke rumah rania telah terjatuh dari kerusi meja solek, menyebabkan lidah nya terkoyak dan mengalami non stop bleeding. gambar ini, setelah selesai rawatan di klinik. dengan lidah nya yg telah cedera, dia boleh memberi posing ini untuk diambil gambarnya.

8 comments:

LYaFRINA said...

gud luck nia & alya..

yeahhh..lya ingt lg kisah y nia tkoyak lidah tu.. nsib baiksemuanya ok kn

Honey said...

Lebat nyer rambut ...

az rina a.k.a jaijina said...

good luck ye nia..mmg macam princesslah, chaiyok, chaiyok..

alyyani said...

lya : ingat lagi ye lya? masih ada lagi tau kesan koyak tu. huhu.. thanks lya. gud luck to asya too!

honey : sangat lebat!

rina : thanks rina. macam princess ke? princess rania eh. heheh.. poyo!

fabulous.farah said...

huhu..bila nia nak rambut panjang balik ni? cute sangat die masa ni..huhu

alyyani said...

farah : skang ni nmpk gangster la nia. huhu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alyya...ayu dah tejah entry ni..btw semuanya LULUS!!!...thanks yer support blogger cap ikan macam ayu ni...hehehe...malu lah cakap blogger glamour tau..

good luck nia!!

mamashasha said...

gud luck...ada lagi yg tak komen rupanya....anyway gambo nia tu sgt sweet....aksi spontan! itu yg aku suka...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in