nayville's watermark

sedang blogwalking kat blog zteesyahmi. tertarik dengan watermark comel dia. maka dengan segera aku jenguk kat sini nak dapat kan watermark. nak buat sendiri? tak kreatif tak rajin sebenarnya bila dah ada watermark sendiri yang sangat cun ni, aku automatik rajin nak edit gambar. senang je korang, letak watermark je kat gambar korang then save. pakai la software photoscape yang user friendly itu. jom beli watermark kat sini 


tauke dia bernama eya yang sangat sempoi rasa macam dah lama kenal je. 

sekarang semua benda boleh buat duit. asalkan ada kemahiran dan kesungguhan semua pun jadi kan? sebab nak berniaga ni perlukan komitmen yang tinggi.


2 watermark aku. sedia maklum 'i love green'. aku dapat dalam font yang warna putih jugak untuk background gelap. thanks so much eya. yang berminat sila lah beli. mruah je. RM5 dengan RM7. kepuasan tak boleh dibeli dengan wang ringgit. :)

20 comments:

bizzonline said...

Salam..mekaseh ye..
btl tu,kepuasan x leh dibeli ngn wang hengget,tp jgn bayo kai dawun pulok..ekeeke..sori,gurauan mlm..hehe..

sy curi link entry ni ye,nk letak kat link promo..hehe

mamashasha said...

Alya, cute banget watermark pilihan ko ni. Aku suka!
Tq for the info, eya I will follow alya soon.

suhida said...

wah alya,aku pun nak gak ar..nak buat sendiri, boleh je.tp mcm ko ckp ler...kemalasan melanda..huhu..

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..mmg cun watermark blog alya...ainey pun beli wm nga eybizzonline...sgt2 murah n cantik2..

layout blog pun cun ni..

Iryani Noor said...

wahhhh ade ekk service mcm nie..
tak tau pon..
nak jugak la...
thanxx for sharing ya =p..

btw alya nyer watermark yg kaler hijau tu cantik.. i loikeee =p..

fabulous.farah said...

huhuhu..murah2..cantik pulak tu

Elyn said...

cun la yg ijau tu!! aku ni malas nak tepek edit bebyk itu yg takde watermark. kalau satu ari nnt aku ade itu aku dh terlebih rajin la ekekek

LYaFRINA said...

ALYA.. DH PERASAN KELMARIN.. WATERMARK Y KE 2 TU CUNN... ,MELECUNNN

alyyani said...

eya : sama2 kasih. ye sila2 promo. saya pun tolong promo kat sini. :)

bed : sila buat watermark bed. lepas ni org tak leh simply curi gambar kit. aku baru dapat kesedaran sivik. hahah..

suhida : tau takpe, nak buat boleh tp tu la. liat sgt. ko tu lagi la kreatif kan. lagi banyak idea. selamat berwatermark gak lepas ni. :)

ainey : tu la, perasan ainey pun beli kat eya gak kan. sebab ibu mifzal sape lagi kan. heheh.. banyak choice. rambang mata.

yani : samala kita. tak tau gak sebelum ni. macam2 skang kan? bole la watermark gmbr sofia lepas ni before publish :)

farah : mcm2 ada kalau berminat. :)

elyn : tq beb, rambang mata aku memilih nye. lepas ni kena rajin la edit skit. skit je la kena edit tak banyak pun. heheh..

lya : tq lya. :)

nome said...

cantek arr watermark ko pilih nih....sempoi! sesempoi penjual watermark nih...ekeke....

alyyani said...

nome : mmg toke dia sempoi. aku rasa gila- gila mcm kita2 gak. senang deal lak tuh. up lagik! ;)

az rina a.k.a jaijina said...

semalam dah prasan dah watermark alya ni..igtkan alya buat sendiri, hehehehe..

rina pon nak order gak ni, hehehe..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ooo...beli kat sini...memang ramai pun beli yg kat sini...ayu dah banyak kali masuk blog tu...tapi tak concentrate nak pilih which one yg ayu berkenan...

bte cantik pilihan alyya..

kalau ayu haruslah ader pink kan...

alyyani said...

runa : tak reti la alya nak buat sendiri. tak bape celik it pun. ha bole la order. banyak pilihan yg cantik2 :)

ibu damia : oo tau ye sebelum ni, alya baru je tau. kebetulan akak ada umah bole diorg tgk kan budak2 sementara mama diorg belek 1 1 watermark. hehehe.. ye tau dah trademark ibu damia ni, mesti pinky2 punye :)

Nurshahfamily said...

nak jugak nak jugak heheheheh

alyyani said...

nur : sila2.. :)

ISHAA said...

wah...menarik..mesti nak jugak..hihi

amalina binti anuar said...

pastu ko edit gmbr letak watermark nie pakai pe pulak?

alyyani said...

ISHAA : BELI JGN TAK BELI :)

INA : TAK YAH EDIT2 DAH. NAK LETAK WATERMARK LETAK JE CAM BIASA SEBAB DIA DA DLM BENTUK PNG TAK SILAP AKU.

amalina binti anuar said...

ha mmg la ina tgk mmg dlm format png. tpi asal ko letakkat blog nie dia x transparent pon. xper2 yg pnting watermark tu bolh letak kat gmbr ko.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in