takde tajuk

tadi dapat color printer baru kat ofis direct ke desktop aku. maka benda pertama yang aku print adalah

gambar pertama adel yang di cuci. kalau tak, ade ke nak cuci? hehehe... ala, adel je ke? nia takde?

tu gambar nia. mereka penyejuk hati saya. kalau agak- agak tertekan kat pejabat tu, tgk diorg sejuk hati kan?

motif entry : badan letih, tak cukup tido, mata berat, kerja banyak, takde game best malam ni dan semestinya takde modal nak create entry..

note : layankan aje la ye. nak tido, adel mata nye bulat lagi. sejak dia dah ok dari flu & cough ni, malam- malam dia macam siang je. mungkin sebab sebelum ni dia 'on drugs' sebab dok makan ubat yang pead bagi. bila dah switch to homeo, dia dah elok, nmpk lebih fresh. alhamdulillah, serasi...

19 comments:

fabulous.farah said...

bagus la kalo macam tu..huhu..seronok dengar adel dah ok

suhida said...

:) jam zakat tu smart ar...

ainal said...

byr zakat dpt jam ke skrg ni? huhu..

amalina binti anuar said...

oit ko la perabeh kan ink printer office. tgk dok print gmbr adel ngan nia. xpe2 yang penting office bayar kan. hehehehehe...

amalina binti anuar said...

oit ko la perabeh kan ink printer office. tgk dok print gmbr adel ngan nia. xpe2 yang penting office bayar kan. hehehehehe...

alyyani said...

farah : mama dia lagi seronok. lega sgt :)

suhida : sebelah jam tu tmpt ltk hp. ok la, berguna :)

ainal : bayar zakat, dpt pahala laaa...

ina : bila masa aku print gmbr nia nye. ce baca baru komen.

mamashasha said...

alya, apa salahnye mintak ehsan co kan..hehe anggapla trial print!...cantek desktop nye picture wall!

alhamdulillah syukur adel dh pulih, serasi dia dgnn homopathy ....

gambar anak2 mmg pengubat tension kat opis...terapi terbaekkk tu....

takde tajuk tapi ada isi entry kau...bukan main copy paste jek!

amalina binti anuar said...

tu la pasal bru je pasan ko print gmbr adel jer. hehehehe..

Iryani Noor said...

chomell nyer ada gambar adel atas meja... mmg betul la ckp org, bila tatap gambar anak mmg sejuk hati yg tgh panas/stress =p..

alhamdulillah, adel makin sembuh... mmg die serasi la ngan ubat homeopathy tu...

LYaFRINA said...

alya..xde tajuk tu pon tajuk gak kan???

suka tgk pic kat wall desktop tu.. mmg sesuai jer.. nampak kluarga bahagia...

samala..lya kalo tension2 msti akn buka pic folder asya.. layan.. kdg2 tsenyum sorang..nk hilangkn lg rindu tu.. tgk vdeo klip.

fieza said...

Allya tak de tajuk pun entry best gak..Alhamdulillah adel dah ok..mmg nice jam zakat tue

alyyani said...

ina : tu la ko, type laju sgt. nak cepat je ye.

yani : betul tu, kadang tu ralit lak tgk gmbr diorg kan? alhamdulillah yani, nmpk serasi adel dgn homeo. lega betul :)

lya : tu la pasal. ape je kan. heheh... ha'ah kalau dah rindu sgt lyn video diorg lak kan? :)

fieza : heheh...kesengalan malam td la ni. alhamdulillah fieza. lega sgt. cantik eh? ni zakat selangor bagi :)

alyyani said...

bed : alamak bed, tertinggal komen ko. sorry beb. ha'ah mmg aku anggap itu trial print ater dah color printer kan kena la cari yg berkaler. document itam putih je. eceh, alasan kan! syukur sgt bed. mmg credit to suhida dok soh aku try pegi. kalau tak tah drag bape lama lagi kan. lega sgt aku bed. ye bed, terapi terbaik adalah anak2! hahaha....iye, ape barang copy paste nanti ade malware virus dah tak leh nak bukak blog aku ni. aci tak? ;)

::Mamalyna:: said...

alerrr...sweet gambo adel tue...comey..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kalau print atas glossy paper mesti lagi cun kan...

alhamdulillh...adel dah sihat..

nome said...

cantek gambo family yg ko tempek kat wall desktop tuh....

apa salahnyer sekali sekala print kaler guna printer opis....ekeke...sbb aku selalu wat cenggitu....ya ampunnnnnnn

mmg serasi ubat homeo ngan adel...alhamdulillah makin sehat dah dia...

Chik Na said...

suka gambar kat destop alya tuh

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

cantik gambar family maca, ambik kat studio

eLiN said...

Salam, alya... adel dh sihat eyh? alhamdulilah...erm gi homeopati ubat aper yg doc bagi?

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in