tag dari bed

tag seterusnya datang dari puan rafidah a.k.a bed. kalau pegi blog dia, ada tag, nama aku tak penah terkeluar dari list dia. dan kalau aku lak ada tag, aku ni tak sah kalau tak tag dia. gitu kan bed? ok, jom kita tgk tag nya.

1. siapakah anda dirumah?
isteri & mama

2. siapakah diri anda disamping rakan?
rakan jugak la ye tak?

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
1. rumah sendiri
2. kalau boleh dengan izinNya nak seorang anak lelaki
3. nak amik ACCA or Master
4. ya, aku mau bebas dari hutang macam bed.
5. sama cam bed gak, rumah tangga yang lebih terurus

4. siapakah nama pasangan anda?
Muhamad Ridzuan a.k.a wan

5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
1. his sense of humor.
2. hands on jugak - bab kerja rumah mmg ringan tulang especially sejak ada anak ni.
3. kesungguhan dia dalam nak tingkatkan ekonomi keluarga
4. romantic in his own way
5. handsome. hahha.. bole tak? laki aku kan. hahah..

6. bila tarikh couple?
tak ingat!

7. kenangan pahit anda bersama rakan anda?
aku try recall tapi tak ingat peristiwa pahit. aku assume takde la kot.

8. lagu tema cinta anda?
semua lagu Peter Pan. mmg kalau dengar je, pandang each other la. teringat la zaman kegemilangan kan.

9. apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
be more alert dalam segala hal

10. Tag 10 rakan lain
1. chik na
2. cikmas
3. nurin
4. ibu damia
5. shida
6. farah
7. alyani
8. oya
9. chekuna
10. ainey

sila buat ye kawan- kawan. bed, aku baru tau sape nama husband ko. ;)

6 comments:

mamashasha said...

tq alya siapkan tugasan....mmg aku suka tag ko kan.....takde hal laaaa

ehhhh baru tau ye...

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..dah buat dah tag ni..tq

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

actully ayu appreciate sgt2 kalau kena tag....itu bermaksud seseorg tu ingat kat kita kan....tapi aduiii...kena cari masa sikit nak buat tag2 ni....ayu hutang lagi satu tag ngan alyya...yg lain2 tak yah ckp ah...award pun tak teramik....huishhh....kata appreciate...oklah oklah...weekend ni juga ayu setle kan....
thanks alyya...

Haru said...

yeahh..i love perterpan tooo..peterpan rocksss

sume lagu dr album 1 to the latest ade la..

alyyani said...

bed : tag ni best so takleh kalau aku tak buat.

ainey : yeke? takpe :)

ayu : anytime free bole buat. :)

cdiq : samala kita!

LeaKhalid said...

peter pan eyh...zaman kegemilangan eyh...skang lg gemilang with 2 doter! (^^,)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in