tag & award from suhida, bed & shida

tag seterusnya beserta dengan award, diterima dari puan suhida dan puan bed dan puan shida. sekarang anak- anak suhida tengah sakit. sama- sama kita doa kan moga razi dengan izzat cepat sembuh ye. begitu jugak dengan anak- anak kita. amin... tag ini datang bersyarat. syarat- syarat nya seperti berikut.

1. Thank & link the person
tq puan suhida & puan Rafidah & puan shida! :D

2. pass this award on to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
ok, award ni aku bagi kepada korang yang aku rasa sangat FANTASTIC!
1. amalina
2. akmal
3. bed
4. ryn
5. nome
6. suhida
7. nome
8. aieza
9. fazilzurakil
10. jue
11. ada
12. nurin
13. ibu damia
14. chikna
15. farah

3. contact said blogs and let them know they've won the award
insyaAllah

4. state 7 things about yourself
1. full name : alyyani binti anuar
2. D.O.B : 7 September 1982
3. P.O.B : Hospital Besar Kuala Lumpur
4. T.O.B : 5.57am
5. Status : Married
6. Husband : Muhamad Ridzuan Abd Rahim
7. Children : Rania Ayesha & Rihana Adelia

award yang diterima adalah seperti dibawah.

tq su, bed & shida, friendship remains forever ye! :)

nama yang tertera, anda BEAUTIFUL & FANTASTIC di mata saya! jemput ambil ye :)

4 comments:

mamashasha said...

tq alya dah buat tag & mengtag aku balik....ngeh3x

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fuhh..banyak tul award ni..nanti amik2...

alyyani said...

bed : sama- sama

ayu : sila amik ye kalau ada kelapangan..

LeaKhalid said...

this year nye busday bln pose eyh...(^^,)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in