tag + award from my sister

sebenarnya, ada lagi hutang tag dgn ko kan ina. tapi, sebab aku tengah sangat senang sekarang, aku terus buat tag beserta dengan award yang ko bagi kat aku ni. kang banyak sangat hutang, terbeban aku lagi. hahah..

1. 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded

2. Make sure u take the pic n said it is from amalina

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.
  1. berfikiran terbuka
  2. suka berkawan
  3. pendengar yang baik
  4. penyabar or dalam bahasa lain sangat cool
  5. berfikiran positif dalam apa jua hal
  6. suka blogging
  7. tak suka org cakap belakang. kalau tak suka, cakap depan- depan ok
  8. satu- satu nya kartun yang masih disukai adalah slamdunk
  9. tak suka iron baju
  10. suka makan roti. satu hari bole habis satu buku. kalau tak pregnant pun gitu :D
4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog

aku pilih pengomen tegar aku yang akan ada disetiap entry..
  1. bed mama shasha
  2. ayu ibu damia
  3. fazilzura ibu akil
  4. lya mama asya
  5. suhida mak razi & izzat
5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!
will do


another award from ina.

11 comments:

amalina binti anuar said...

menarik btul ko punye fakta tu. boleh ko makan roti sebuku. butterscotch bleh la kot. roti kosong xmmpu weyh.

AieZa said...

err.. nmpk sgt aku bkn pengomen tegar ko ehh.. err tp aku selalu baca blog ko tauu.. walaupun aku bz.. kdg2 xsempat nk komen.. sempat baca jerr..

mamashasha said...

Alya..owhh namaku teratas,aku suka ko update 3
N3 dlm masa 1 hari..haha kang aku buat nk ke jusco ni
Ko pun mcm tu jgk kan setiap n3 ko ade..siap 2kali komen.
Tq 4 the award & tag..

alyyani said...

ina : aku kan western! hahah.. kalau butterscotch lagi laju aku habiskan weh.

aieza : aku tau je ko mesti baca walau tak sempat komen. aku rasa ramai yg gitu kot. cewah. ko tau nape aku tak tag ko? sebab aku tau tag ni akan sampai gak kat blog ko. berani aku bet. tunggu je la.. heheh..

ko ni kat ofis lg ke?

bed : hahah.. kalau weekend aku takde pressure nak update blog. rasa lapang je. tambah pulak kalau takde aktiviti. lg la syok update & singgah blog korang. jawab ye :)

ibu damia said...

yeayy ader tag....kali ni keje rumah senang jer...insyaallah akan buat within this week....

hehehe...samalah..tak suka iron baju gak...tapi suka lipat baju...

mamashasha said...

Haha betul tu..

suhida said...

ko leh habiskan sebuku roti alya?huhu..jeles nih,bdn tetap maintain eh.mmm....
ok,nanti aku wat tag ni.tenkiu..
*psss...still hutang ko tag gambo lama.bila la aku na wat ek.

NurShahFamily said...

mmg terer la bo abis satu buku roti .... kita serupe la alyyani..hehehe tak suke gosok baju...nasib la hubby tak keje opis hahhahaha

mamashasha said...

alya...aku dah buat ye..

LYaFRINA said...

okeys....
akn dibuat nanti..
btindak mgikut arahan.. hehehe

alyyani said...

ayu : tak suka iron baju jugak. mmg la sama. heheh.. buat ye, alya tunggu entry tu :)

suhida : hahaha.. tu la dia. buat ye :)

nur : heheh.. hubby alya iron baju sendiri. ;)

bed : aku baru nak tgk ni. tq sebab buat dgn pantas nye. :)

lya : tq lya.. alya pun ade utang tag dgn lya kan? heheh..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in