congratulations all!!

bulan january ni, mmg bulan yang meriah.. meriah dengan kelahiran baby di kalangan rakan- rakan aku. mmg excited sangat. nampak nye, baby aku je tak kan kua bulan 1 ni, confirm la bulan 2. takpe2, nak bagi nia bermanja- manja dgn mama dia..

to my general manager en. mutaza & his wife (kak nik hamidah) : congratulations for the new born baby girl HANNAH @ 3.55 kg.

hannah ni anak ke-4 diorg, selepas 3 anak yang pertama lelaki. best kan?

to my office mate jon & neny : congratulations for the new born baby girl AIRIS SAFIYA @ 2.8kg. airis is their 1st child

last but not least, to kak mira & kusa hafiez : congratulations for the newborn baby boy : EMRAN HAMZAH @ 1.8kg (he was born at 7 months but he's very healthy). hamzah is their 1st child.

gambar baby? aku belum ada kesempatan nak tgk hannah & airis lagi. dapat tgk gmbr je. hamzah pulak, masa kitorg visit kak mira semalam, masih dalam incubator but he's doing very well. dapat tgk gambar je jugak

CONGRATULATIONS ALL !

6 comments:

LYaFRINA said...

waaaa.. meriah betul pembuka tahun 2010 ni dgn khadiran baby2 ni...

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..seronoknya dpt baby..

eiNa said...

adik nia nk tgu bulan 2 la tuu.. =)

mamashasha said...

Wahhh berderet2 new born bb bijAk group
Ni..semakin meriah...xlama lagi ko pulak!

amalina binti anuar said...

kalo ko bersalin bln 1 leh join diorg gak.

alyyani said...

lya : tahun ni kat ofis, mmg berderet tunggu turn...

ainey : seronok dgr baby2 yg dinanti da kua. baby alya bila la gak nye. hehhe..

eina : ye la tu kan? mama dia da penat bawak perut ni. :)

bed : mmg bederet bed this yr. nanti hantar anak sekolah sama tahun. hahah.. ujung bulan 2 ada ;g sorg, bulan 7, big boss pulak. mmg bederet..

ina : tu la dia. tapi nye bulan 2 gak la nmpk nye...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in