bila nia pakai tudung..

masa raya puasa haritu, mmg ada pasang niat nak belikan nia tudung. sebab nak bawak nia gi masjid semayang raya kan. tapi, masa test nak pakai kan tudung tu, baru pakai, dah dibukak nya.

itu la nia, kalau letak apa atas kepala dia mmg dia tarik dengan cepat nya. topi ke tudung ke. tapi kalau ikat rambut or letak sepit tak ditarik nya.

sekarang kalau kitorang semayang kan nia mesti ikut sekali, so aku ajak nia pakai tudung. sekejapan je menyerah diri. lepas tu dia tarik balik. sebab rambut dia yg lebat tu kot buat dia rasa rimas. sempat amik gambar nak share dgn korang..

time ni da suruh wan standby camera sebab nak amik gmbr. tak penah dpt lagi gmbr nia pakai tudung...

nak pakaikan pin kat tudung tu...

kan da kata, sekejap je. tak sampai seminit pun. dah mengamuk nak bukak. tu je la gmbr yg berjaya ditangkap..

29 comments:

Jiey^Mien said...

Hehhehe.. Ok la tu seminit.. Ian dapat beberapa saat jer..
=P

NurShahFamily said...

alahai tomeinye nia pakai tudung hehehehe ... bo booking tak nie hikhik ...

suhida said...

kekeke....na tergelak tgk gambo yg last tu..

Chik Na said...

comelnya Nia pakai tudung..budak besar nia memang macam tuh, tak mo boh apa pun kat atas kepala dia ...

nasz said...

alya inshe pn mcm 2 gak tau. tp sejak dh cerdik ni br la blh lama sikit. tp dia lg xtreme. nk sikat rmbut pn dia xnk

LYaFRINA said...

ahaaa... sama jer dgn asya.. ltk j tudung.. laju j tangan mcabutnya.. mybe rimas kot... hehehehe..

**waaa... sungguh ayu skali ank dara ni sorang!!!

Ezzah said...

alolololo...tomeynya nia.. :P

Ryn said...

alahai cute nya diaa....nak ruper mama dia plak...hehehehe...biasa laa budak2..bkn leh lama2...try buat selalu...lama2 ok laa kot..

alyyani said...

jiey : tak sampai seminit pun jiey. tp aku tgk, ian selalu je pakai cap. macam ok je.

nur : booking? bole2! ;p

suhida : ade lg sekeping, lg horror, tp tak mo la aku tunjuk. heheh..

chik na : tu la, kadang rasa nak botakkan kepala dia pun ade. heheh..

nasz : tu yg inshe nye rambut selalu kena potong kan?

lya : tak nak gak eh? hmmm mmg gitu la kot kan?

ezzah : :D

ryn : ish ryn, jgn la ko ckp nak rupe mama dah, mmg dah rupe mama. :D nak gak tuh! heheh..

zura@iwan said...

hehe...comei dia pakai tdg..tu la kan x dan brp minit, rimas dh nk srh buka lak...

izzahazfar said...

gambor no 2 tu comel sgt...hehehe p tang no 3 tak leh tahan...dah meraung nia..

alyyani said...

zura : hahah.. tu la pasal. jagan sampai ke besar tak nak betudung dah la ;)

izzah : ada gmbr no 4, lg la. hehehe...

mamashasha said...

alya...ko belikan tudung tuk budak2 tu senang sikit...heee nnt lelama mcm shasha asal nampak je kitorg nk solat dia mesti kelam kabut ambik tudung dia....she so cute bertudung...

alyyani said...

bed : itu la, mmg plan nak beli dah masa raya aritu. siap testlg. tp tu la. tak mau gak. tp mmg akan beli gak la tudung tuk dia tuh. budak2 kan, lama2 dia akan ikut gak kan?

noormy said...

suwitnyer nia pakai tudung...leh jadi model cilik la...

Az Rina said...

Isya pon ade gamba kai tudung..ni boringnye pasal sbb takde keje..

fazilzura said...

ALAHAIII .. sweet nye nia pakai tudung... sgt le comel ..

shah-ila-ain said...

haha....comel kan....tak pe sok dah besar sure dia nak pakai...mcm ain skang nie ok lahh...sebab setiap magrib org solat dia pun sebuk2 bawak sejadah semua..aku pakaikan tudung.Nak plak dia...

amalina binti anuar said...

weyh nia tu kecik lgi tak yah la try pakai kan dia tudung. dia kan xsuka tutup kepala dia. tunggu besar skit la kngah bru la okey. nia comey pakai tudung. nia pakai tudung mcm muka ko masa kecik la kngah.

[I][T][A] said...

Comeylah nia pakai tudung... nampak mcm mama dia plak..

Nia tak selesa kot pkai tudung.. rimas..

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

ibu damia said...

comeyyynya Nia pakai tudung,....tapi tu la kan..budak2 ni tak suka pakai tudung lama2....mungkin rimas kot...

haru said...

argg..comelnyerr

iem said...

alala comeinyee dia pakai tudung

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

electronic cigarette carrying cases doctors on electronic cigarette [url=http://connections.blackboard.com/people/22e982982b]electronic cigarette store locations ohio [/url] electronic cigarette pen electronic cigarette easthampton

Anonymous said...

viper electronic cigarette electronic cigarette starter ki [url=http://connections.blackboard.com/people/22e982982b]trane electronic cleaner cant eliminate cigarette smell [/url] when was the first electronic cigarette in vented pen-style electronic cigarette

Anonymous said...

The Back-up Plan
ipod [url=http://connections.blackboard.com/people/a3e151fd51]watch The Back-up Plan
movie 2010[/url] The Back-up Plan
film imdb
Kick-Ass
ipod [url=http://connections.blackboard.com/people/6693c936aa]download Kick-Ass
full[/url] Kick-Ass
movie images
Furry Vengeance
movie screenshots [url=http://connections.blackboard.com/people/f06de2c308]Furry Vengeance
preview[/url] Furry Vengeance
film online
A Nightmare on Elm Street
downloading [url=http://connections.blackboard.com/people/ac13ad5e7a]A Nightmare on Elm Street
dvdrip[/url] download A Nightmare on Elm Street
hd
Preachers Kid
trailers [url=http://connections.blackboard.com/people/bbcf2f72d8]Preachers Kid
movie theater[/url] Preachers Kid
movie for download

Anonymous said...

The Mechanic wiki [url=http://posterous.com/people/he6mqTpRvux1E]where to download The Mechanic movie [/url] download The Mechanic hd http://posterous.com/people/he6mqTpRvux1E The Mechanic movie location

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in