barulah terasa weekend

harini baru lah terasa weekend bila dapat bangun lambat. jarang bangun lambat sejak da jadi mak ni. tapi harini berjaya. eheheh.. bangganya dapat bangun lambat ye. sekali sekala ye tak.

weekend ni takde plan kemana- mana. nak siap kan keje & nak bershopping through online je. nak setelkan by this weekend.

skang da nak kul 12 tp kitorg baru breakfast nasi lemak. bole? hahahah.. to all, enjoy your weekend!

4 comments:

Asya said...

waa.. no weekend for me di sini.....
ni btungkus lumus mcri duit kat opis... huhuuuu..
slamat bweekend yerr

mamashasha said...

haaa aku pun gitew lama dah tak merasa weekend w/pun 6 minggu berturut2 weekend 3 hari....hari ni aku ingat nk goreng mee wat bekpes tapi mee nye dah mcm expired terpaksa la keluar mencari mamak breakfast pagi tadi...plan awal hari ni langsung takmo keluar....udah mcm ape je...kejap2 housekeeping....hotel pun kalah dek kerna shasha yg rajin bebenor menyepah....aku pun bgn lewat gak 7.30...hehe....enjoy ur weekend to...

fazilzura said...

ku normal le sabtu ahad bngun lmbt, lg2 kalu pak ajil ado.. bfast kul 11 pg..
ni dia xdak , awal aku bngun nak g terjah sogo wit my mama

alyyani said...

lya : keje ke weekend ni? patut alya nak masuk ofis gak weekend ni. tp tak temasuk. hehehe.. kemalsan melanda.

bed : betul la bed, last month walaupun cuti panjang tp mcm tak rasa je. kali ni rasa mcm malas je nak keje. heheh.. padahal keje melambak.

fazilzura : sure ko borong sakan kat sogo ni kan. kalau dah pegi dgn mama lg syok sopping. aku pun dpt invitation s card day. tgk je la. huhu..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in