tukar lagi

salam aidil adha kepada semua. camne sambutan hari raya kat tempat korang? taman umah mak aku tahun ni korban 5 ekor lembu. tapi hanya akan dibuat esok sebab tadi takut tak sempat utk sembahyang jumaat. raya haji pada kami ni lebih pada bersantai dirumah & berkumpul sekueluarga.

yup, blog aku bertukar wajah lagi. sempena aku da bosan dengan tempalte lama. sampai satu tahap menyampah nak tgk blog sendiri. nak post entry pun rasa tak semangat. dah alang- alang balik ni, adik aku cum i.t manager aku telah men-transformasikan blog aku.

tapi aku masih tak puas hati sebab certain time dia akan appear summary post je & kena klik readmore. tak bekenan la aku part tu. macam leceh pulak korang nak kena klik readmore tu lagi kan. saba ye, we will work on that.

dugaan nak blogging kalau ada anak kecik ni begitu tinggila. ade je halangan. huhuhu... my modus operandi while blogging - papa jaga nia. suamiku yang memahami. :D

14 comments:

Chik Na said...

selamat menyambut aidil adha Alya & keluarga...

Jiey^Mien said...

Bertuka lagih??
Takpe ly.. Manfaatkan IT manager tu sebaiknya..
=)

alyyani said...

chik na : tq kak mas. kmas raya mana? kelantan ke?

jiey : manfaatkan jiey. kite nak buat tak bape reti & tak de masa. eceh, tp nak yg cantik ye. hehehe...

alyyani said...

chik na : tq kak mas. kmas raya mana? kelantan ke?

jiey : manfaatkan jiey. kite nak buat tak bape reti & tak de masa. eceh, tp nak yg cantik ye. hehehe...

Ryn said...

wahhh..sempena raya tukar layout lg...menarik2..

mamashasha said...

alyya...ok gak cam ni maybe kene touch up lagi kot..kasi UP lagi....alyya belikan nia laptop satu...shasha ari2 dok request..sebabnye dia dok main laptop kitorang!

Nana Aziz said...

aku igtkn aku salah blog td. rupe2nye blog betukar wajah lg. hehe..ok la.nmpk lain skit. hehe..

ibu damia said...

eh eh....tukar lagi???...tukar selagi tak puas hati..nanti takder mood lak nak tgk blog sendiri..

selamat hari raya aidiladha......

jaijina said...

salam aidiladha juge..cantek ar umah allya, hehehe..

izzahazfar said...

mcmana nak tukar layout ye akak...?teringin sgt nak tukar...

ajar la zah yg buta it ni..hehehe

alyyani said...

ryn : sempena aku da nyampah nak tgk blog sendiri la. huhu..

bed : mmg aku tak bekenan layout ni sebenarnye. tp i.t manager aku ni busy sgt. ade je benda lain nak buat. padahal da siap bagi upah. sabajela aku. itu la bed, nia belum ada laptop sendiri lg. nanti nak beli dia 1.

nana : akan berubah lg ni. ni sementara je ni.

ibu damia : sgt mmg tgh takde mood nak tgk blog sendiri tau. tu pasal tak de entry baru. hehe...

rina : cantek ke rina? jangan puji, nanti adik alya malas tuka dah. huhu..

izzah : zah, jgn tanya akak. kalau akak yg buat sendiri lama dah siap. ni asyik tersangkut je. adik akak yg buat ni. bole nak buat tp sgt leceh. huhu.. tengok kat btemplate banyak layout yg lain2. tp kena follow betul2 instruction dia ye :)

elani makrai said...

kerhkerhkerh, simple gak layout nie tapi IT Manager bole buat laebih baik nie. hehee

hmmm, ammar pon sama gak mengganas. lagi la mmg tak dapat nk blog or fb, beli kan laptop tok dia, tak heran sangat pon huhu..

alyyani said...

nurin : it manager sgt sengal. penat dah suruh tau. smpi member naik rimas. heheh..

la yeke? tp tu la. budak ni, ape yg kite guna itu yg diorg nak. bagi la yg lain mesti tak mau. sama la mcm hp kan? ish2..

Elyn said...

rajin tul ko!! meh buat tuk aku skalik....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in