zoey ismal naufal

canggih tak nama ni? pada pendapat aku mmg la urban. btw, sabtu lepas, ade majlis aqiqah jiran umah opah dgn atuk aku. jiran sekampung la. kene la bejalan sikit kalo nak ke umah tok isa ni. kenduri aqiqah sempena kelahiran baby yang bernama zoey ismal naufal. kitorg sampai agak lewat, tapi masih lagi meriah. masa sampai je agak tekejut dengan kemah yang dipasang. punya la grand macam org kawin pulak. lepas tu siap ade live band. mmg la grand kan? hehehe... kitorg pun teruja la nak jumpa baby ni. kitorg diberitahu nama zoey ni dalam bahasa german, ismal ni combination nama mama & papanya is + jamal. then naufal la nama panggilan nya. umur naufal masa kenduri ni iala 60ari. jom kita tgk gambar sekitar majlis...


kitorg park kete kat umah atuk kitorg. ni ondway ke umah tok isa. cuaca agak panas tengah hari tu, maka tuan puteri ni mestila dipayungkan. tapi, nia nak pegang payung sendiri, tak padan dengan kecik. "takpe uncle ainal, nia bole pegang sendiri, tepi sikit tangan uncle tu"

grand nye kemah kan? macam pegi orang kawin pulak. theme dia kaler biru. kami yang ondway ke majlis.

baby naufal. masa kitorg snap gambar dia, dia senyum pulak. sebelah tu buaian dia masa majlis naik buai dengan cukur jambul. cantik kan buaian dia. live band yang tengah nyanyi lagu sepohon kayu daunnya rimbun... :)

nia jangan jeles, mama ade baby lain. nia pun nak bemesra dengan baby naufal ni...


masa ni nia betul2 in a good mood. asyik tesengih je. nia kalo macam ni hari2 kan bagus, senang mama dgn papa nak bawak gi jalan2.

3 comments:

azyyati anuar said...

amboi nia..cam pengantin...

gambar bwh tu rs cam aku ade anak sndiri la pulak..jatuh saham aku wei...huhu..

nia happy sbb nia nk dkt ngn mak long...hehehe...btul x nia?

oit..zoey nyer ko letak..mane nyer c damia?

alyyani said...

damia nye entry kat atas daa. kene la buat asing.

p/s : maklong nia mmg over. suka enterframe!

Leen Die said...

rania nie leh sama peel ngan rayyan klu org pegang payung dia pun sm ngak jugak pegang payung..hhuh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in