When nia meet the clown

Semalam lepas balik keje kitorg terus ke jusco equine nak beli barang dapur sikit. Lepas da settle sume tgk ade budak2 kerumun kat clown ni. dulu masa bujang or be-2, lalu jek, pandang pun tak. Skang ni lain la sikit. Bile Nampak je bende2 colourful2 ni, mascot ke kan, mesti la pegi sebab nak tgk respon nia. So apakah perasaan nia bila jumpe badut ni?

I was very confident to brought nia close to the clown because one thing for sure I knew she doesn’t scared of it. Siap nak pegang2 lagi tu. Muka blur macam biasa sebab tgh proses, “ape benda ni mama ?” hahahaha… (oh, btw, that’s me wearing the sling. view from the back)

The clown approached nia. Nia got a telephone made from the balloon! Amik gamba sat… alamak, mama nia pulak yang over. nia biasa jek. da dpt belon tu mula la nak masuk mulut kan.

posing skit. oh, bile aku pakai sling ni kan, mula la mata2 usha kat aku. especially yang tgh kendong anak w/out stroller. yang lagi best bile anak yang dia dukung tu tgh tido. it is very useful ;)

6 comments:

haru said...

waa comey giler la nia

kak nak pnjam nia utk smggu blh x?
hehe

amalina binti anuar said...

hehehehehehe...
tgk la nia 2 anak spe cdiq..
aduhai ko nie...

erm nia 2 selesa x dok lam sling 2...
hehehehehe....

haru said...

ala anak kite nnti lg comel dr 2 kn mal
oopppsss
hahaha

alyyani said...

oi korang, belaja bagi abis dulu baru ingat nak menikah. amboi2...

haru : hang ni mmg haru biru betulla

ina : nanti ko try pakai sling ni ek sambil bawak nia ek

haru said...

eii xseswai la kalu amal pkai sling2 nie kan

amal-ku syg nnti kite pkai je maid terus..biar die dukung baby kite ek..
kite jln2 berdua smbl berpimpim tgn..

waaa sweet gilerr
hahaha
jgn mrh mal
hehehe

azyyati anuar said...

selain public tgk badut...diorang pun sure tgk ko ngn nia n baby sling nyer..hehe...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in