last weekend

update...nia da sihat. cuma batuk nye yang tak ilang lagi. so ujung minggu lepas dapatla kami keluar. sabtu lepas officemate aku kawen. selamat pengantin baru kepada jon & neny!!!! kitorg sampai lambat sebab wan keje kan. nasib la pengantin tak tuka baju lagi kan. hahaha... tapi yang best nye, lauk dia. makanan kampung. hidangan dia nasi putih lauk ikan bakar cicah air asam, gulai daging panggang, pajeri terung dengan ulam2an. mmg la sedap. dah la tengah lapar kan. so ni la suasana sepanjang kenduri tu...

nia yang da sihat seronok bila dibawa berjalan. yang dukung nia tu GM aku nye wife, kak nik. yang macam cina tu anak dia muazzam. 1st time nia pakai head band, ok tak ek? ok la kan.. :)

geng2 officemate yang sampai lambat... terima kasih kepada tuan rumah yang menyediakan makanan yang sedap2 belaka

officemate aku jon, dengan isteri tercinta, neny. 1st time jumpe neny ni. tu yg teruja sgt nak pegi kenduri jon ni. mereka pasangan pengantin yg sempoi! to neny :- welcome to Bij-AK family :D

ari ahad pulak, hari meng qada' tido. tapi sampai tengah hari je. petang tu kami ke alamanda untuk makan tengah hari. late lunch. nia pun da sihat tu pasal dia gedik2 nak bejalan. kalo dok umah je mula la buat perangai.

saya sudah sihat. cuma batuk2 je. saya sangat happy sebab mama dgn papa bawak saya pegi jalan2.

seronok tengok nia seronok!

7 comments:

azyyati anuar said...

barula nmpk cam pompuan nia...baru nmpk terurus rambutnyer..hehehe

sedondon pengantin nyer..congrats...

nia..asal ade dua biji bola kat pipi tu?....

btw..nia n muazzam..ssuai la..huhu

alyyani said...

da besar ni mau lak dia tutup kepala. dulu punya la mengamuk sakan bile nak pakaikan cap.

dua biji bola itu nyamuk yg cium.

nia dgn muazzam ek? maknanye aku kene bebiras dgn bos aku ke? ok gak! hahaha...

KasiH said...

alahai...leh luruh jantung tgk nia senyum gitu..sooo cute...

by the way, post asst acct tu kat kelana jaya, pj.

amalina binti anuar said...

weyh comey weyh muka yg nia gelak 2...
dh la ko bg pkai topi 2 lgi la comey.

haru said...

waaa comey2..
nak baby cam nia gak nnti
ngeh2~
:P

alyyani said...

haru : awak da cukup umo ke nak ade baby ni? hahha...

ryn : ade yg beminat kot post tu. nanti alya update

ina : weh, muka nia gelak kan comey cam aku. hahaha...

haru said...

umo 2 dah ckup la kot

cuma yg xckup nye bajet

hahaha

kalu amal letak hantaran murah2 xpe gak

ngeh2~
:P

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in