Smart reader kids annual concert 2015

Ok, gambar dalam hp seterusnya menunjukkan event seterusnya adalah annual concert and graduation day adel yang berlangsung pada tahun year end 2015. Tahun tu adel sorang aje yang perform sebab kakak dah darjah 1. So lega nak menyiapkan sorang aje. Tapi dari pagi mengadun dia punya rambut kena buat tocang kecik2 tuh. Kalau concert yang nak comcert tu yang tak lalu nak makan sebab teruja / excited lebih. Tahun tu dia masuk beberapa persembahan jugak.

 
Awal pagi dah bangun nak menyiapkan dia punya rambut. Rutin kalau concert berlangsung hari tu.

 
Fadaaaa! Dah siap. Sejenis gigih mamanya pun kan.. makan dulu sebelum nak ke concert.

 
Tahun ni dia jadi batgirl. Cam biasa sis berpuas hati dengan hasil make up sis kat anak sis. Muehehhe

 
Tahun ni punya concert berlangsung di putrajaya. Sendu sikit tempat concert tahun ni berlangsung. Takpe, layankan aje..

 
Tahun ni punya emcee not bad. Cam biasa dimulakan dengan graduasi pelajar 6 tahun..

 
Opening speech sebagai tanda memulakan persembahan. Adel last minute replace budak 6 tahun buat ucapan. Adhoc. Aku ingat lagi apa speech dia. Melati kuntum tumbuh melata, sayang merbah di pohon cemara, assalamualaikum mulanya kata, saya sembah membuka bicara. Pergh! Hebat memori aku. Muahaha..

Adel punya performance yang tersangkut sangkut. Kesian dia. Dah pose nak start music pulak sangkut2. Mujur masing2 jenis alert. Lagu michael jackson.

 
Last pose end of her performance..

 
Kalau umur dah 5 tahun kena masuk percussion performance jugak. Signature performance by smart reader kids taman pinggiran putra ni

 
Persembahan penutup lagu apa lupa sudah..

 
Belikan bunga bear kasi kat kakadel.. tahun tu tak dapat award apa. Bersaing sengit dengan kawan baik dia siti aishah. Dah darjah 1 ni pun dok sebut2 rindu kat siti aishah. Takpe adel, friends come and go, family stays forever. Gitewww

 
Tradisi gak kalau dah perform best2 kita gi bawak makan best2..

Pasta her favorite

 
Hasil bukaan tocang. Lain ropenye. 

Berakhir concert tahun 2015. Nanti update concert 2016 pulak. Which dia jadi star kat concert haritu. Ajer banyak performance yang dia join.

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in