Page 7 of 365 : hello weekend

Assalamualaikum. Baru rabu dah boleh say hi weekend. Esok dgn lusa ada training. Full day. So mmg tak masuk office. Isnin dengan selasa cuti sempena hantar nia ke sekolah. Banyak benda pending lagi ni hopefully boleh settle by next week. Takde aktivit menarik harini kecuali ini

Nia tulis nama kat buku latihan dia. Next week monday - Wednesday hanya bawak alat tulis, pensel warna dan buku latihan. Ada argument dgn apak eh kat sini bila dia cakap senang order chop je pap pap pap settle. Boleh pakai sampai form 5. Biasalah kitorang kan mmg ying and yang. Dia nak A aku kata Z. Mama said, back to basic. Tulis sendiri. Benda nak senang memang boleh buat. Takat nak tulis nama sendiri apedehal kan nia.. Settle. Esok2 kita balut buku pulak.m

Till then... 

1 comments:

Nad MamaZN said...

heee.. klu kite, mmg sependapat ngan apak nia :P

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in