aquaria 201

cuti panjang masa hari merdeka haritu iaitu pada bulan august, aku ajak wan bawak anak3 pegi aquaria. last pegi masa tu ber4. ni dah ada rafa and rafa pun suka tgk animal, so moh la kita. pegi lepas zohor. which is the right time to go kot. dapat tgk semua show. ikut turutan and kena dgn timing dia. oh ingat, asalnya pegi baby fair but apparently takde benda kat baby fair kat klcc tu. so ke auqaria kita.


















oklah, semua feeding time kitorang dapat tgk. dapat rakam video semua. sebelum ni pegi aquaria tak berkesempatan nak tgk pun. sebab pegi pagi. so kalau korang nak pegi aquaria ideal time lepas zohor sampai lah ke petang. jangan lupa patah balik kat entrance sebab feeding time piranha pukul 4 petang. kitorang tak patah balik, x kuasa nak patah balik. niadel nak pegi tapi jalan lama sikit mula lah macam2 pe'el. ni asyik lah ajak pegi zoo tapi kena fikir 200 kali mampu ke tidk budak2 ni nak bejalan nanti. masalah diorang jalan jauh dengan panas. 2 benda tu jadi aku mula lah serabut. tak enjoy dibuatnya. ok sekian cerita aquaria trip tahun 2014.

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in