7 September 2013 = 31 tahun

becinta nak update. sakit segala. last lap kan. macam2 rasa dah ni. belum lah full term lagi. doktor mmg advise molek nye 38 weeks above deliver. ni baru masuk 36weeks. rabu ni check up aku bagi full update. dulu setiap kali check up update ye. sekarang, langsung.

ok, back to the topic, semalam genaplah usia aku 31 tahun. patut smlm nak update tapi semalam ada 2 jemputan majlis hari jadi so tak melarat. makanya ni baru nak update. aduh, sakit perut wei. tarik napas lepas... tarik napas lepas....

so pagi semalam turun bawah nampak sesuatu atas meja. dasar isteri 'mithali' laki pegi keje aram sedar. aku lately tido awal then tejaga then susah nak tido balik. 



haaa tak kau rasa nak berjujuran air mata??? walaupun mug je, tapi kata2 suamiku itu menikam qolbu and so priceless. thank you so much dearest husband for the surprise. doa saya satu je. u will be my other half till the end of my life. amin...

then lepas wan balik keje, kitorg siap2 pegi ke kg dato keramat dulu. jemputan majlis hari jadi anak nya leen. dah habis raya pun, minyak naik pun jalan tetap jem ye. dimana2 traffic standstill. macam baru seminggu raya.

selamat sampai... makan macam2 kat sini. yang paling aku teringat2 laksa siam dia. first time tau kewujudan dia. first time makan. sangatlah sedap. mana nak cari ye kalau teringin nak makan lagi?

gini lah rupa laksa siam yang aku makan. sumber : http://alilfatmonkey.com/siam-fair-hartmas-shopping-centre/. tak dapat nak snap gabar sebab niadel buat perangai. masa sampai diorg tgh tido. baru gak tido. tu moody je masing2. tambah2 aku nak beranak ni, macam2 lagi diorang. nak makan pun limited je. 

dengan tuan rumah. ye lihatlah dunia kebesaran saya. dagu belapis lapis sudah.. yang aku kendong tu baby baru leen. raisya namanya. marah wan aku dukung gitu, padahal macam tu je yang mampu dukung. bumper depan blocking. tq jemput kitorg leen. and happy 5th birthday to abang yern this coming 12th sept. be a good abang ok!

next destination ke semenyih. rumah ita. birthday anak bongsu dia gak aydeen. mmg birthday anak dia 7hb. sama dgn birthday aku. sampai ngam2 orang tgh ramai baru start makan, kita lepak dalam umah je lah.

tuan rumah yang pakai baju hijau. birthday boy yang hensem pakai tshirt kuning tu. tgh cathcing up lama tak jumpa. yang pakai spek tu ana. ex-ukm gak. yang paling giant tu jangan lah di tengok. gerun! tq ta jemput kitorg. lin, kenapa kau tak datang? ko tak sudi jumpa aku versi gemuk ke ha? and happy 1st birthday to aydeen.

alhamdulillah bertambah lagi usia. azam diri sendiri, bia diri ni jadi orang yang disenangi oleh orang keliling. e-card aku cam biasa, subsidi dari IT manager aku ina

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in