LEGO KINGDOMS, Legoland Malaysia

dah main se dua kat LEGO TEHCNIC tuh, kitorg ke LEGO KINGDOMS pulak.

yang wajib naik kat sini Dragon Apprentice. mmg tak lah aku nak naik kan. another roller coaster ride. wan dgn adik2 aku yang lain naik. game seperti dalam gambar atas tuh. 

king's market. meroyan lah anak2 aku. aku pun meroyan  tgk harga2 barang dalam ni. adel mmg reda je orang buat apa pun.

ni nak masuk dragon roller coaster.

The Forestmen's Hideout. aku dalam ni mmg seronok tgk makhluk2 yang dibina dari lego je.

ni game untuk budak tapi sayangnya nia pun tak lepas. mmg sesuai anak2 yg dah sekolah rendah je lah main dalam ni. tapi bila nengok kan kena beratur panjang jadi tak kuasa nak beratur

comel

pak guard lego kingdom

entrance The Dragon

hasil ketukan anak2...

sementara tunggu papa dgn uncle aunty niadel main roller coaster tu, aku bawak niadel lepas kat knight's feast. makan kat sini macam2 variety jugak. LEGO TECHNIC tadi ada ROBOT KITCHEN. boleh makan heavy jugak. sini pun sama.

tapi kitorg makan ice cream je. 1 scoop je 7 hengget. tak lunch pun dalam ni. rela tahan perut sebab mahal. hahaha.. 

very detail lah kan finishing legoland ni. mmg tertarik. kitorg boleh nampak rupa papa dgn uncle aunty niadel masa tgh naik roller coaster sebab kedai makan tepi dia je. buruk benor rupanya. semua tak nak beli gambar yang diorg amik tuh.

main 1 game je kat situ kitorg gerak ke imagination pulak. kenapa boleh port nak amik gambar kat sini?

ada rabbit lego. hish, best lah. 

lepas ni kita masuk IMAGINATIONS pulak...

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

Best,best!
Okeh, next!

mummy_ayu said...

wah..memang menariks la..memang nak pegi tapi tak ta la bila...

shark said...

mcm menariks..
tunggu habes sem nt bole pi tgk..;p
tak sabar nak habeskan sem last ni..

alyyani said...

Nad : :D

Mummy ayu : pegi weekdays kalau nak lengang sikit ye :)

Shark : hope review kita nanti sama :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in