Hard Rock Hotel Singapore

keluar dari USS, terus je tuju ke Hard Rock Hotel. walking distance. tapi masa tu kitorg dah sangat- sangat penat. dengan takde stroller nye. siap kena turun naik tangga. rasa dah terdaya sangat lah. lagi pulak memasing dukung sorang anak. bila dah sampai kat lobi tuh tak sabar sgt dah nak masuk bilik nak landing. aku booking hotel kat www.booking.com. harga 1 malam mmg mahal gile. tapi mak kan pegi free. so tak rasa bazir pun. moh tgk hotel nye camne rupanya.

botol air tu semua free. bole hangkut.
guitar ni pun bole bawak balik jugak
jakun.com
lift cantik
buffet breakfast tak include. kena add on sendiri.
cantik cafe dia
pool dia very2 nice. ada sand beach lagi. dah bawak swimwear budak2 tapi end up tak mandi pun sebab kepenatan yang melampau.
our room
beli barang kat rock shop dalam ni, kalau residence hotel, dapat another 15% discount for each item.
best!

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

kitorg tgk pun ikut rase best jugak! ^_^

Mama Likha said...

ohhhh rupanya besar lg ye hr hotel ni bila tgk dr view pool... cantik lah alya... best2..... senang je kan.. nk g uss, stay je hr... tkyh g jejauh2....
tp hr shop die mcm lain je yg zte pg dlu. eh zte pg dlu yg dlm resort world tu...

yantieramli said...

bestnyaaaa hotel... :)

nome said...

boleh tak aku nak ckp yg aku pun JAKUN gak...cantek weiiii hotel dia! sumpah gorjes! aku like semua yg ada kat situ...unik! glam! best lah! tip top! pandai ko pilih

Zura@Iwan said...

mmg nice hotel ni...syok plak rasa nk tido citu..aha

wan syamzaima said...

wahhh...nia dh mcm rock star dh..
hotel HRC ni kat mana2 pun lebih kurang sama ker?nampak mcm lebih kurang yg kat penang..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in