family photo legoland version

love tak rupa love. rupa buah epal kot...

masam je niadel. kepanasan... my latest desktop wallpaper.

yan, perut kau!

masuk sini jangan lupa pose 'L' ye..

10 comments:

Nad @ MamaZN said...

Gmbr 2nd last tu.cunzz!! =P

Gieyana said...

bestnyer beb..dh smpai dh korang yer...:-)

Mama Likha said...

mmg wajib pose L eh ??? huuu...

tu menara apa tu kt legoland... mcm menara taming sari jerkkk

Iela Fazielah said...

bestnyer... dah masuk legolang.. jalan sakan korang ye

nome said...

eh cantek la beb gambo legoland korang sefamily tuh...aku dah terpikat sgt dah nih...tingin nak bawak anak2 ke legoland...

Zura@Iwan said...

cantik gmbr....:)

alyyani said...

nad : back ground asalnye hijau je tuh.

gieyana : 1 day mesti korang sampai jugak :)

mama likha : photoG tu yg soh kita tunjuk L sign. ikut kan aje. hehehe..

k.iela : akak nanti imran dah besar, sure lagi panjang langkah. heheh

nome : 1 day mesti sampai punya babe. :)

zura : gambar from legoland. kalau tak cantik harus aku mintak refund. hahaha

alyyani said...

zte : menara mcm taming sari tu nama nya observation tower. boleh view 1 legoland. kitorg baru lepas naik observation tower tuh then photoG ajak bergambar.

Sincerelynur said...

Fuyoo kak, bestnyeee lahh..seronok berjalan ~

alyyani said...

sincerelynur : berjalan ni utk kita biasa2 je and more to letih. tapi bila tgk anak2 seronok kita jadi seronok. :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in