calling for nayville's top commenter!

siapa eh??? aku dah lama perhati. semua entry aku, ada komen dia. without fail. sepanjang mana aku bebel, walau sekeping gambar pun mesti ada komen dia. dia pun ada blog. dari blog dia, aku boleh rasa kan dia seorang yang ceria. nampak seorang yang sangat positif. cuma aku jarang berkesempatan dapat tinggal kan jejak. kadang pun terlepas membaca. so, aku dengan rasa berbesar hati ingin memberi something kepada nayville's top commenter. 

orang itu akan dapat salah satu fridge magnet diatas. Legoland FM. 

dan orang yang dimaksudkan itu ialah :-


to nad, you are an awesome commenter as well as a fantastic blogger. thank you so much for being such a generous commenter. sudilah kiranya nad menerima sedikit saguhati dari blog nayville ni sebagai tanda penghargaan untuk nad yg tak jemu kesini. nanti bagi detail nad kat email alyyani@gmail.com

and thank you all for visiting, reading & commenting my blog. you guys are the best!!

12 comments:

yantieramli said...

belum baca siapakah gerangannya...dah dapat agak da siapa :)
yanti pun perasan gak... nad ni rajin meninggalkan jejak.. :)

Tahniah Nad!! :)

kite nak tggalkan jejak bukan main susah lg skrang ni. lg2 blog dah kena block kat ofic ni..huhuuu kat rumah mmg tak dan la..dok heng2 je tab tu. tp tetap baca entry2 alya. Harus!! heheee

Gieyana said...

tahniah utk nad...:-)

Madam Sooyaree said...

Weeewiittt, dapat hadiah! Congrats Nad!

Anonymous said...

dik, bukan takat top commenter tapi 1st person to comment rasa aku! hehe

good to share with your loyal readers.....keep it up!

Mama Likha said...

cpt2 pergi terjah blog nad mama zakwan & nayli ni.... :))

bagus alya bt mcmni kan... mhargai kwn yg salu dtg bg komen.....

AieZa said...

alamak.. saya selalu baca tp jarang tinggalkan jejak.. beberapa bulan ade la sekali.. kahhhhhhhh..

anyway tahniah ye nad.. keep up ur good comment.. ewahhh.. ada hadiah gitu..

Zura@Iwan said...

tahniah Nad..dia mmg rajin...suka senyum orgnya...

Nad @ MamaZN said...

Astaghfirullahal azim....
Terkejut nya..!!!!!
Rasa nak nanges!
Ni tau pun sbb kak Gieyana wasap
Ya Allah, sebak plak rasa..
Tak sangka plak dihargai..
Dpt souvenier legoland plak tu!
Thanks a lot alya!!
Dah kluar air mata dah ni.. Sobs...

Iela Fazielah said...

wah,..untung nad..tp nad mmg rajin mengomen...mmg patut dpt.. starwars tu menarik betul

Iela Fazielah said...

wah,..untung nad..tp nad mmg rajin mengomen...mmg patut dpt.. starwars tu menarik betul

@lfidah @dim said...

wah bestnya..sy mmg suka bc blog alya tp nk tggl komen jrg sekali sebabnya kat opis nie kdg blh kdg tak.

congrats utk nad..:D

alyyani said...

all : thanks lah korang yang rajin singgah, baca and komen. bab2 komen ni mmg took alot of effort kan? kadang kita baca blog orang tu speed reading je. kadang tgk gambar je. kadang mmg kita baca betul2. bab2 komen ni yg betul2 boleh nampak the sincerity kan? to nad, your FM will be courier tomorrow. walaupun tak seberapa, hope you will like it :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in