sticky post : koleksi hijab eksklusif ZANRIAS

- PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY -

ariani & fareeda. these are the only 2 brands that i'm wearing currently. and of course tudung2 yang takde jenama. aku tak fussy bab memilih tudung. asalkan menutup aurat. ok, aku mengaku yang ada jugak tudung yang tutup kepala tapi tak tutup pun bahagian dada. tambah lagi bila ditegur wan dan jugak pembaca sendiri. macam yang korang baca kat entry USS aku. terima kasih banyak2 akak atas terguran. saya terima dengan rasa rendah diri dan hati terbuka. dan insyaAllah akan cuba perbaiki diri.

so, i was introduce by my best friend about this brand. so, baru ada kesempatan nak membelek. apa2 kita cari yang tutup aurat. sebab umur dah gini, kalau pakai tudung tak berapa sempurna umpama kanak2 mumayyiz yang baru belajar nak pakai tudung. so bila aku tgk design yang ada boleh tahan. so decided to order sehelai. bila pakai, elok je terletak. ZANRIAS come out with variety choices. bila tgk kan koleksi tudung dia, nampak yang pemilik mementingkan kualiti so i think its affordable.

mahal atau murah adalah subjektif. ada orang kata RM10 dah berpatutan untuk sehelai tudung. beli shawl boleh dapat banyak. ada pulak orang yang mmg menerima sesuatu barang kerana kualiti maka merasakan ianya berpatutan dengan harga. so masing2 punya pendapat masing2 kan? :) ni antara design yang ada...













 menarik kan? something new pada aku. boleh pakai untuk kenduri kendara ke kan. aku ada dapat preview untuk upcoming new collection. mmg best. so kalau korang nak tengok latest design ZANRIAS hijab ni apa korang boleh buat?

like :

add :

ok?? korang kan rajin jalan2 kat FB, so tak salah cuci mata tgk tudung2 yang ada fresh look design gitu pada aku.

thanks!

4 comments:

Kesuma Angsana said...

cantik2 yer

Zura@Iwan said...

suka gk tgk org pakai tdg gini..lawa..

eyndayusoff said...

Semua cantik2...

Anonymous said...

Salaam.since cik minat tudung abroad, saya ana ada stock tudung zanrias. Berminat untuk membeli tudung tersebut? Beautiful syeera part 18, ratna part 12 Dan nadyia pearl part 2. Jika berminat sila email saya secepat mungkin do tranquilizer83@yahoo.com Terima kasih.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in