Rania Ayesha is 3!

Syukur kepada Allah, kerana memberi aku dgn wan peluang menikmati betapa bestnya jadi parents. banyak cabaran walaupun usia nia baru menjengah 3 tahun. banyak benda kitorg belajar. yang penting, anak2 lah penguat relationship kitorg.

harini, tepat jam 11.11pagi, genap nia berusia 3 tahun. rata- rata ramai dah tau camne aku deliver kan nia kan? kalau tak baca lagi, gi kat label nia-birth. baik punya gambar ada kat situ. so far, nia adalah anak yg tak la aku pressure nak menjaga nya. ada lah pressure dia, tp most of the time mmg dah lupa apa yg aku pressure kan sebab aku ingat yg best2 je bila dgn nia.

sekarang lagi best bila dia pun dah paham bahasa. syok bersembang dgn dia. tiba2 mcm best bila niadel dah besar, bole jadi best friend mama. nak 'we share everything'. to nia, happy 3rd birthday, mama papa adel sayang nia sangat2. yang mama papa marah- marah tu bukan nye mama marah, tp nasihat. :p jadi anak yg solehah ye sayang!

nia, the day she was born

hallo hi, saya dah 3 tahun uols!

saya janji kat mama papa, saya akan jadi anak, kakak dan menantu yg baik..

walaupun saya selalu bergaduh dengan adik saya..

tapi kami sangat bahagia bila bersama- sama...

cam biasa, birthday celebration anak2 aku ni banyak versi, versi dgn family dengan gang nursery.. nia lak up lagi satu, dgn gang sekolah.. birthday celebration dgn mama papa next entry...

 an e-card made by her aunty ina. tq aunty ina! nia tanya : header lepas Syawal mama mana? :p

13 comments:

Iryani Noor said...

happy birthday nia...
semoga menjadi anak yg solehah, dgr ckp mama & papa k =p

myaishahhafiz said...

slmt hari lahir nia....
semoga sentiasa dilindungi oleh yg maha esa....

Nad @ MamaZakwan said...

eh beza sehari jek dgn zakwan ;)
sama beraya dalam spital kita ek? heheh

hepi besday rania!moga jadi anak yg solehah..muah2!

Mama Likha said...

happy bday nia !!!

Salina@IbuAqil said...

alolololo comelnya!!! hepi besday yang.. moga panjang umor murah rezeki hidup diberkati amin!!!!!!!!!!!!!!!

Rizziela said...

Cepatnya masa berlalu..semakin besasr anak dara Lya ni kan :D

LYAfrina said...

HAPPY BIRTHDAY NIA :-)

smoga membesar mjadi anak y baik2... serta bjaya d dunia serta akhirat..amin...

asya..next mont ckp 3 thn..skejap j kan.. cam nk suh kecik balik j..

Chik Na said...

happy besday buat Nia.. semoga bila sewasa jadi anak yg responsible dan solehah

Mama Kyra said...

happy besday nia..semoga nia jd ank yg baik n solehah ye..

e.l.i.z.@ said...

happy 3rd beday nia!!! lg 2 hari beday auntie plak ;)

nome said...

HAPPY BIRTHDAY NIA! SEMOGA NIA MENJADI ANAK YG SOLEHAH, COMEL, CERDIK DAN SEGALANYA YG BAIK...

Affieza said...

Happy Birthday Sweet 3th for Nia...

mamashasha said...

sekejap je masa berlalu nia dah 3 tahun kan....dah besar dia...time ni mmg best melayan sbb dah reti bersembang...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in