celebrate birthday nia

ahad lepas kitorg pegi midvally, ke chilli's. sebenarnye tak plan pun nak celebrate birthday nia. ingat nak celebrate masa birthday dia tu which is hari rabu. tp dah alang ada kat situ, kitorg order dessert, letak lilin and staff chilli's nyanyikan birthday song untuk nia. nia masa mula- mula dia mmg teruja la kata nak sambut birthday dia. asyik mintak kek je. tu papa orderkan dessert tuh. tapi bila datang org nyanyi lagu birthday, dia pegi sorok muka belakang adel. kekejungan, malu, terharu semua ada. dah agak dah. malu tapi mahu namanya..tu lah celebration kecil- kecilan sempena birthday nia tahun ni.

chilli's sentiasa je penuh. tp mujur lah tak kena tunggu lama.

adel yg nak rasa sangat air epal mama, terus buat muka gitu. masam!

selalu nia nak spaghetti, kali ni dia nak mac & cheese. tp next time kalau datang sini, aku mahupun korang tak yah la order mac&cheese sebab tak sedap. rasa dia amik yg instant punya kot.

papa dan kambing mmg tak dapat dipisahkan. hahahah

aku nye fajita trio (ayam, beef, shrimp)

its kakak nia's birthday! time ni tgh tunggu dessert sampai

dah datang dah penyanyi2 lagu birthday dgn cake kecik. tgh letak lilin

tgh nyanyi lagu birthday. niadel muka blur. lepas tu dia pegi masuk belakang aku

masih terperosok dibelakang mama..

bila staff chilli's tu dah beredar baru dia nak tiup birthday cake (icecream & brownies) dia

amik gambar dgn papa pulak. tp diorg dah tak tgk benda lain, terus nak makan kek

nia kata 'mama, sedap birthday cake nia kan?' indeed!

senang buat terus kat sini, so tak yah beli kek lain nak celebrate dgn kitorg. sekali makan, settle!

11 comments:

Iela Fazielah said...

bagusla... akak segan2 nak bgtau nak sambut bday ke... aritu mkn kat Tony Romas, siap manager dia dtg salam lg.... staf peramah..cuma pengunjung segan silu..haha

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

bestnyaaaaaaaaaaa
selamat hari lahir nia

LYAfrina said...

comel adel wak muka g2 bla minum air epal tu..cute sgt2... budak2 kalo ada kek pon dh ckp happykan..

Iryani Noor said...

ulalala....
best nyer tgk ice cream brownies tu.... siap letak lilin lg..
happy b'day nia =p

wanie md zain said...

nia selamar hari lahir dari mama wanie, lala dan iris...muahhh be a good girl yek!!!!

e.l.i.z.@ said...

hahah siap sorok belakang tu..mmg malu + terharu tu hihi

adel tu comel laaaaaa..geram tgk dia!

nome said...

rania sgt comel bile dok menyorok belakang adiknya...mmg sedap kek mu itew nia..thanks to mama dan papa tau! ekeke...

yantie said...

nia da besar la... :)
dulu bace blog mama nia ni sbb suke tahu pasal nia... dr belum pandai jln sampai la skrg da ade adek adel..heheee

Happy Birthday Rania Ayesha... :)

Lee-Yan-Naa said...

Hepi besay Nia!jadi anak yang baik ye :D

Elyn Sani said...

Alolo suwet muke blur die tu!! Weh nnt buat party jgn lupe ajak aku ek hehhe

mamashasha said...

happy belated birthday to nia....kambing wan tu memanggil2 je weh....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in