duta cupcake makcik anis

sorry, tak cukup masa lagi nak bebel panjang. tunjuk gambar sikit- sikit dulu..




sedap ooo cupcake makcik anis ni. adel makan tak kira tempat. mmg takde tempat nak duduk pun semalam :p nanti aku membebel lagi yeh.

5 comments:

Anis said...

haha. lawak adel. tp aku x bleh lupe arahan ko kat nia. "nia, nia, listen. kalau nk mkn, kena habiskan. kalau x habis, xde susu ok". hahaha

alyyani said...

anis : hahahah... tau takpe. tu belum ko dgr arahan2 lain yg aku bg kat nia tuh. kadang mcm tak logik je aku bagi instruction kat dia as dia kecik lg. tp, mcm tu la style aku. tp kan, tak efektif pun kadang2. hahaha.. budak2 kan.

e.l.i.z.@ said...

mmg sedap sungguh tu.tgk dia mkn pun dh tahu hihih

nome said...

adel, auntie nak sket...ekeke...

alyyani said...

eliza & nome : mmg sgt sedap. nnt aku mintak resepi aku try buat. yg penting kukus saja. kalau pakai oven, aku nan ado! :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in