Happy Birthday Papa!

semalam keluar ofis awal. eh silap, balik ontime. kul 4 dah gerak. terus gi alamanda. nak beli kek. wan nak kek baskin & robbins. maka, kena la tunaikan permintaan birthday boy.  dah alang sampai situ, pusing2 kejap nak cari roh raya la konon. haram ada gak. ada dah nampak beberapa jeans yg cantik kat poney utk niadel. nanti la. roh raya belum mari. jgn esok nak beli takde stok sudey.

lepas tu tapau nandos. since wan aritu nak makan nandos tapi tak dapat, so aku tapaukan nandos. balik rumah, bukak puasa lepas makan nandos, potong kek kejap then terus langsai yg part ice cream tuh. part kek tu tak berusik pun. hehe..

kocik je kek dia. muat tulis papa je. jadilah kan. bukak then letak dlm fridge sementara tunggu waktu berbuka. nia tanya, mana kek birthday to you? mama jawab. kek tgh masak, dah masak baru bole makan. dia angguk je lah. :p

dah bukak puasa, baru bawak keluar kek. siap tak beralih dry ice dia. biajelah kan. tak tau kalau umo 29 tahun nak letak lilin lagu mana. kang kek jadi perasaan lilin lak. kek ni vanilla flavor

lagu birthday dinyanyikan lead by nia. adel tak paham apa- apa lagi. i follow je lah dia.

tiup lilin pun dipimpin oleh nia diassist oleh papa

jemput makan. ok lah kalau nak beli size ni punya kek. tak lah bazir. kalau nak beli kat secret recipe bapak besar. kalau nak cut into slices tak comey la pulak. ice cream cake lak laju sikit habis kan. kalau takat nak celebrate kitorg je, afdal la besar ni je. 

12 comments:

Anonymous said...

x pnh try lg ni kek BR..

nome said...

sedap seh! comel kek tu...secomel korang berempat :D

sekali lagi nak wish 'HAPPY BIRTHDAY TO U WAN' (^_^)

atanayuiman @ Jue said...

sedap kek tue.. i like.. happy besday papa niadel!
"sayangilah keluarga seperti mereka sayangkan kita"...

Iela Fazielah said...

uih..sedapnyer.... bln 9 ni nak request kat en don kek BR gak la.... terliur u!..

hepi bday wan..moga murah rezki n jd papa n kakanda yg terbaik buat dinda n anakanda dirumah....aminnnn

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy birthday to WAN..

memang afdal sesangat kalau setakat nak celebrated anak beranak kita tu..beli besar2 sapa nak makan..:)

amal_fc1303 said...

btul22 xpenah try lgi kek kat BR. raya leh la try ye kngah..

Princess Solehah said...

sedapnya kek tu :) mintak sikit...

Elyn Sani said...

Kek BR mmg sodap! Ado lai tak? Meh la ajak aku dtg umah ko hahha... Btw happy birthday en wan...

Rizziela said...

Sedapnya kek tu

Biasalah...anak2 yg lebih dari birthday boy/gurl..layankan ajer..janji diaorang bahagia

Rizziela said...

Sedapnya kek tu

Biasalah...anak2 yg lebih dari birthday boy/gurl..layankan ajer..janji diaorang bahagia

suhida said...

sedap tak kek BR alya?
hihi..mmg la nia yg excited.anak2 kan excited klu bab kek2 ni.

anisalya said...

sedap kek...
tp saya hantu kek & coklat.
kalau beli yang besar pun sure habis.
hehehe...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in