To faizlestar

Ok faiz, akak dah approve your comment. Korg nak baca refer kat entry bila ada blog. Aku ✗ link sebab aku post via . And I saw your tweet kata ada org kutuk ko sampai ✗ leh tido. Nurnabihah yg RT ko nye tweet tu.

Seriously dik, they don't get the whole story. Diorg mungkin ✗ baca dari mula sampai habis. Akak anggap gitu lah bila baca komen tu. And I think the commentator does not refer to you but to my bro, akmal.

Akak rasa kalau komen tu tuju ke akmal, akmal ✗ de hal coz I know akmal. Akmal is akmal. Dgn aku dia ✗ de hal.

So dik faiz, tgk secara menyuluruh. Mungkin sebab darah muda awk jd panas hati as if komen2 tu tuju ke awk. Sebenarnye tak.

Akak rasa ko seorg kawan yg baik. Mintak vote dlm blog. And I really appreciate bila awk puji adel. Aku mak dia wajib la kembang. Kahhhhh.. Ok kelaut sudey.

Ok dik, pesan akak, kalau ada negative komen yg dtg kat awk, take it easy eh. Kalau nak ikutkan, akak pun dpt mcm2 komen negatif. Akak anggap komen2 tu mcm angin lalu je. And org lain ✗ baca pun. Konon nak bg aku sentap. Tp MOJ! So biajela. ✗ yah nak panjangkan.

So to faizlestar, diharap entry ini dapat buat awk tido. :p
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments:

faizlaster said...

ok...im finish here..thanx a lot...

yang benar,

paih baik ^^

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in