Rainbow Day!!!

sempena menyambut kedatangan angka 30, gang aku ni ajak nak jumpa and celbrate. event manager dia of course la miss redzura, sebab dia ni event management's lecturer. so, dia tetapkan, tema haritu Rainbow! cool kan? konsep nye pulak, each of us, kena bawak hadiad utk semua org, so to be fair, semua org dpt present. kira ni sambut birthday secara pulak la. semua org ada, kecuali akak aku je lah sebab dia kan diluar kawasan.

acara ni sepatutnya berlangsung di the curve but last minute, kak mira tak jadi join, and aku lak kata nak ke sogo terus lepas tu, terus switch to midvalley. konon senang nak ke sogo lepas tu. fuh lega disitu, kang bising lak en driver aku. dan sepatutnya, lelaki tak leh ada. only girls. dan sepatutnya ada karaoke session. tp aku tak leh proceed la. hanya join lunch je.

memula risau gak takut tak dpt join, sebab banyak urusan. tp timing semua mmg best, sampai jugak aku walaupun lewat sikit. wan dgn adik aku duduk meja lain. hehehe.. bole gitu? diorg ok je. chit chat, makan, potong rainbow cake, tukar hadiah then kitorg kena gerak. walaupun singkat dan sekejap, tp seronok!! thanks guys for the lovely presents!

sampai- sampai, terus order. ni aku nye beef bacon burger. bapak beso!

laki aku dgn adik aku, solat jumaat kat sini harini :p

the rainbow girls! akulah yg paling rainbow haritu :p

and then we have the rainbow cake. comel gila kan cake ni??

ni rupa cake tu sebelum dipotong.. sponge cake with cheese topping..

the rainbow presents!!! tukar- tukar hadiah pulak time ni..

then last minute, kak ili joined us. terus kuakan present :p

1 last photo sebelum aku nak kena gerak, kak mira pun keje. yg lain2 continue diorg nye program, shopping. sampai kena charge 17hengget parking ye kak zura? :p apa pun, it was fun dan berbaloi meredah jem! :p

8 comments:

amal_fc1303 said...

lain nye la muka ko.. rainbow nau..

Lee-Yan-Naa said...

suka yang tema2 punya event..sangat cantik kan kak bila dalam gambo..best best

nome said...

Ko sgt gorjes bile berbaju rainbow, nampak terserlah kecunan ko beb.
Kek rainbow tu sgt cantek dan looks yummy!

Fieza said...

Lain muka alyya..best kan ade kawan2 macam ni..

wan syamzaima said...

nampak best je kek tu..

jom jumpa ramai2...kami pegi kl on thursday.thursday ptg ditinggalkan keseoranan sebab man pegi tgk bola huhuhu...jumaat pun free gak...

Iela Fazielah said...

isy2..mcm sedap kek ranbow tu...beli kat ne tu??/ ceciter sikit

Ryn said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!

Anis said...

aku rasa semua tu senior2 convent. camne ko bleh termasuk dlm geng kakak ko ni? hahaha. nasib la umur 1 thn je beza. hehehe

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in