nia cakar muka birthday boy.

- entry mengandungi 8 keping gambar kelabu asap sebab lens camera kotoq-

petang tadi, ke presint 17, attend birthday wafiq. rasa baru je dtg masa birthday dia yg ke2 tahun, ni dah 3 tahun pun dia. kalau dulu masa jumpa dia umur 2 tahun, he was everywhere, lari sana sini. suruh salam, baru salam then sambung lari. tp tadi, wow, matang sungguh budak wafiq ni. behave in his own way. siap nak bersembang lg. tak lah menangis tak tentu pasal nia lah ni tapi yg tak syok nya, ada incident berebut belon, nia cakar muka birthday boy. 

aduh, rasa bersalah sgt. omak nye jaga anak nya elok je, sekali anak aku gi cakar muka budak tu sampai berdarah. onbehalf of nia, aunty mintak maaf sangat wafiq. tetiba menyesal, nape la tak potong kuku nia dulu pagi td. papa dah tanya pagi td. haish, benda nak jadi kan. to elyn and family thanks for inviting for the second time, makanan best. semua aku dpt rasa. untung dtg lewat ni. walaupun tak dapat tgk wafiq potong kek kan. bole sembang dgn tuan rumah. and to muhammad harith wafiq, happy 3rd birthday!

macam last year gak, tak dpt tgk kek dia. dah tinggal suku je. tgk kek wafiq kat blog mummy dia

birthday boy. sebelum insiden. adel kat belakang tu mmg buat mcm rumah sendiri dah, suka hati je menari tengah2 org bila tgk channel baby.tv

apam polkadot yg tgh glamour, harus ada. nia suka makan ni. nanti mama beli ye. bukan buat tau :p

tuan rumah yang baru nak makan.

main belon sama- sama

kat sini lah insiden cakaran harimau berlaku.

sampai berdarah muka budak handsome ni. huhuhu..

tp dia maintain je. aku yg rasa bersalah sgt. huhu...

10 comments:

Abah Yie&Ummi Na said...

eh..nampak sedaplah kek tu :) yang bestnya kalau pergi majlis sambutan hari lahir ni, tengok kek yang cantik2 dan sedap2 je hihi

Anonymous said...

agaknye kat nursery pn dh bape rmai r yg tekene dgn cakaran nia ni!

alyyani said...

ummi na : sama2! heheh

ainal : abis gang dia semua lelaki ko tau. lagi ganas gak nye.

ibuayahdamia said...

uiksss..macam tudung fareeda jer tu...hehe..tiba2 off topic..

Chik Na said...

agaknya Nia suka kat wafiq yang hensem tuh :)

MrS. F!zA said...

pttlah kita mcm pnh tgk palan dlm rumah ni..

*ai pengguna setia simplysiti.. hahaha tetiba je kan..

nome said...

tak sengaja kot...its ok...yg penting birthday boy masih lagi ensem and cool!

Ryn said...

cool je birthday boy...hepi beday wafiq! (aci kan wish even tk kenal pn kan...)

Elyn Sani said...

weee lek aaa aunty - bak kata wafiq!!

beb biasa la tu budak2 bercakaran. anak aku tu sesekali mmg ptt mendapat gitu ekekek. asik duk bwh ketiak nenek je kang manja nau.

btw thanks ek dtg!!

eh aku nak rembat gambar dr entry ni bule??

...sWeeT uMi... said...

amboi nia ganas nye hehehe...sib bek handsome boy maitain je =)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in