Leko leko cheezy mayo

Keropok lekor black pepper with sauce and cheesy mayo adalah sedap! ✗ mengubah rasa keropok.

bersiaran di rumah mertua, kedah. Baru sudah makan. Nia tgh color2. Adel ada atas perut. Sekian intro.

Smlm ada urusan dikajang. Sedia maklum nak cari parking kat pekan kajang adalah horror. So parking dlm metro kajang. Patut ada lunch date tp last minute cancel. So jadi blur nak makan apa.

Pusing- pusing dalam metro nmpk leko-leko booth ni. Sebab sorg je aku pun tapau je lah. Makan ondway nak balik office. Suka tgk makanan2 tempatan dikomersilkan mcm ni.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

puan nina said...

ade orang suke..ade org tak suke..citarasa memasing =)

Princess Solehah said...

nampak menarik+sedap :) tapi tak pernah cuba lagi...teringin pula nak cuba

Lee-Yan-Naa said...

Pernah nampak Leko2 ni time pameran Maha tapi time tu nak beli ramai orang..betol2,kagum tengok produk kita dikomersilkan

eiNa said...

yapp.. memang sedap.. dlu ada satu booth dkat bangi seksyen 8 depan PKNS tuh... :)

eiNa said...

yap..memang sedap!! dlu ada satu booth depan PKNS bangi seksyen 8 tu... ;)

peah @ peps said...

sedapnya...ada cawangan kat shah alam tak kedai ni?

Ryn said...

pernah nampak booth lekor ni tp tak pernah nak try pn..

Iela Fazielah said...

wah..kopok leko dijual dlm kedai secara komersial.... bagus2..siap letak mayo lg tu...

nome said...

nampak sedap..sure rasanya amatlah sedap...sbb taste ko mmg mmg terbaek!

mar!ahaf!z said...

kat metro ada? katne eh?

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in