kelmarin, semalam, harini...

harini cuti, semalam sakit, kelmarin ada seminar. tu yg terabai blog aku ni. bila dah sakit, nak buat apa pun takde mood. aku diserang selsema. sekali dah selsema mmg teruk la. hidung ni jarang berair. so dah 3 hari la tak cium niadel. bia mama sakit, janji anak2 mama sihat.

dah kena selsema, demam la pulak. tp yg lega nye demam bukan sebab tonsil. tp doktor cakap tonsil aku ni dah cukup besar utk diremove. sihat pun besar. so doktor advise pegi jumpa ENT, mintak pendapat. nantilah. nanti je la kan.

harini lak cuti. wan pun aku mintak cuti gak nak settlekan hal dgn adik aku. dah alang cuti, wan ajak pegi sogo beli baju raya niadel. menarik gak tuh. tp takut tak sempat je sebab tgh hari tu ada lunch-rainbow-date dgn the freaksters. valid lagi ke term freaksters ni? ok je lah kan. sebab dah habis banyak masa uruskan hal adik aku, maka tak sempat nak ke sogo. next time lah.

eh korang kalau nak gi sogo, next friday dgn saturday ada sogo member card day. kalau korang nak merempuh org ramai bole la pegi. aku shopping baju casual diorg kat sogo ni time raya je lah. sebab semua brand ada dalam 1 bumbung.

awal pagi dah sampai ke kolej siswa jaya ni. konon nak sampai kul 8, tp kul 8 baru bangun tido :p breakfast kat sini dulu.. murah nye la harga makanan kat cafe kolej ni.

test drive...

dah tua- tua pun dapat banyak hadiah. suka!!! lunch with the freaksters at chillis, midvalley. bercinta gak nak cari parking mujur la wan cool je. berkat kesabaran, dapat parking.

settle kat midvalley, gi hantar adik aku balik kolej dia. masa tu dah pukul 4 lebih. tak de la nak ke sogo. so balik equine je lah. ada masa lagi sebelum amik niadel, wan gi potong rambut.

sempat basuh kereta dulu...then amik niadel, balik rumah...

4 comments:

Affieza said...

Bestnya dpt byk hadiah tuuu...

Princess Solehah said...

Oh..patutlah 2-3 hari ni senyap sunyi takde cerita niadel (^_^)

Anonymous said...

1st time tngok entry xde gmba nia n adel! huhu...

amal_fc1303 said...

ish mana aci ada org dh penah naik kete yan nie..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in