dpt desktop baru!

ok, over exaggerate disitu. bukan desktop baru tapi cpu baru. kalau dapat enjin baru ibarat dapat kereta baru la kan. nanti aku update lagi. tgh setting apa yg patut. banyak lagi nak install ni. dapat cpu baru apa aku buat?
  • cek internet ok ke tak? -done-
  • speaker berfungsi lagi ke tak? -done-
  • bukak blog! -sedang-
  • set up office email kat windows live mail -done-
  • sempat post entry -sedang-
yang nak install
  • YM
  • skype
  • transfer lagu kat desktop
  • back up email
mode : sedang busy. later !

5 comments:

Farah Shamsudin said...

bestnya dapat cpu baru yee..

Anis said...

apa2 pun... aku lebih rela dpt laptop baru dr desktop baru... even kalau diberi choice nk desktop baru or x dpt apa2... xpe la. sbb kalau dpt desktop, confirm kena ofis gi keje. syok nye pakai laptop lama/buruk je tp dpt keje dr rumah :P

...sWeeT uMi... said...

amboi ni mesti senyum sampai petang ni hehehe...semua yg nak install tu harus ada kan kan kan... (^_^)

alyyani said...

farah : kejakunan la kejap kan :p

anis : kje mmg bole je buat kat umah. tu pasal pakai external hard disk. lg pulak, aku nye netbook. sgt kecik kadang bole ada silap. normally mmg selalu silap :p

sweet ummi : install apa yg wajib utk hiburan sepanjang bekerja :p

nome said...

best weiii!!! congrates!!! jgn loper rajin2 skype aku ek :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in