bila ada blog...

gambar pun bole tersebar berleluasa... korang nak amik gambar anak- anak aku ke, gambar aku ke (ini mustahil la kan) inform aku bole tak? aku tak berkira, apa lagi dengan family. cuma nak la tau gambar- gambar ni digunakan untuk apa. untuk reference ke, utk profile picture ke, utk contest ke. kalau contest nak la tau menang ke idak. muahahaha..... anyway, Akmal, menang ke idak?

yaAllah, berkerak bilik air!!

camne bole ternampak blog ni? aku tgk nak cari image utk WW esok. then tangan saja gatal google nama Rihana Adelia, sekali keluar image ni kat blog ni. thats where i found out this entry. he's a friend to my brother.

9 comments:

wardah @ fie shah said...

dia cilok gambar anak awak ke? ish sabar ajelah kan orang camni.

cikpia said...

macam2 pencilokan la zaman2 skang nie....

nome said...

sib baik tujuan baik...lega disitu...aku pun nak google nama anak aku..manalah tau kot2 :D

@e_da said...

sememangnya kita kena letak apa2 untuk security tp tu la kan kdg2 mmg malas.. main upload gak.. risau gak gambo2 kita org cilok

Anis said...

dh adel mmg kiut, paham2 je la kalau kena cilok aly. anyway, masuk contest FB yg kena like2 tu ke? xyah la buang masa aly sbb slalu kalau nk ikut like2 ni... asal mak bapak byk 'friends' yg sporting nk like gambar anak dia, bole la menang EVEN anak x kiut mana pun. kah kah kah. aku jahat. but hey it's the truth.

Ryn said...

nasib ler adik sendiri...

amal_fc1303 said...

weyh cite lama la nie. ko bru tau ker?

Mama Likha said...

sib baik kwn kpd brother, klo org lain tah sapa2... ni pun sib baik utk kontes gni.. klo utk tah apa2... mmg risau gak gmbr2 kita kan..


apa2pun adel memang kiutt !

faizlaster said...

KEPADA BLOG OWNER mRs. aLLYANI.. YES..AKU MULA-MULA NAK BERTERIMA KASIH SEBAB DA BAGI TRAFFIC KAT BLOG AKU. YES SKALI LAGI SEBAB MEMANG BETUL AKU AMIK PIC RIHANNA ADELIA TAMPA BAGITAU mRS. aLLYANI. SEBAB APE AKU TAK BAGITAU? SEBABNYA SI AKMAL(KENAL KAN SAPE AKMAL?) YANG MINTAK TOLONG UNTUK PROMOT KAT BLOG AKU DAN, AKU DA TANYA AKMAL TU, TAKPE KE? THEN, AKMAL CAKAP OK JE..SO, THE POINT HERE IS, AKU PENCILOK KE? HAHAHA. AKU SUKA PANGGILAN TU. SEBAB, KALO IKUTKAN BETOL GAK. RIHANA ADELIA TU BUKAN ANAK SI AKMAL TAPI, ANAK mRS. ALLYANI RITE. HUH! DEMN! NI PUN LEH KASI AMARAH NI KAK. HAHA. OK LA. KALO mRS. ALLUYANI NAK MARAH DAN NAK AKU REMOVE ENTRY PASAL RIHANA ADELIA TU OK JE. JUST BGTAU. APE YANG BUATKAN AKU TULIS KOMEN PANJANG2 NI SEBAB AKU TERBACA KOMEN-KOMEN YANG AGAK BUTTHURT TUH! WTF! I MEAN, OMG!...

blog ibu haikal, isteri abi: dia cilok gambar anak awak ke? ish sabar ajelah kan orang camni. July 19, 2011 4:54 PM

bila cik pia berkata-kata: macam2 pencilokan la zaman2 skang nie....

hahaha...nak tergelak aku baca komen si ibu haikal dengan si ibu pia(eh pia..ko da kawen blom ek?? umo da 28) haha...SIAPAKAH korang nak panggil aku pencilok? Sedar la sikit. dah la yang sorang tuu da beranak pinak...nak panggil aku pencilok...ko x bace ke betol2 ke..main komen je ek? ni aku nak copy/paste skali lagi, "Ekceli member aku si Akmal yang mintak tolong ngan aku suh like dan promot skali picture anak sedara dia dekat....BLABLABLA". nak tau lanjut klik http://faizlaster.blogspot.com/2011/04/contest-pencarian-babyface.html...lagi pun dalam tu aku da letak link blog mak budak ni la ngok...

Bapak sedara budak tu yang mintak aku tolong pomot pic anak sdara dia. Bukan anak sdara kau. SHIAK la.. pagi2 buta wat aku marah je.

aku ni da 2 bulan kot xde entry kutuk-kutuk orang. kepada "blog ibu haikal, isteri abi", dan "bila cik pia berkata-kata", korang nak blog korang pemes tak? hahahaha. stakat disable right click tu apa da hal???? nanti aku copy sume gambar2 korang, kasi edit skit2 dan aku akan wat satu entry pasal korang...ok tak?? dan aku akan pastikan korang akan pemes lepas tu. dan lepas korang da pemes baru leh panggil aku penCILOK ok?


kepada MRS. ALLYANI.. IM SORRY OK...PAPE PLIS REFER NGAN SI AKMAL TU. n pesan kat akmal, duit pojek dip bila nak bank in...jangan sampai muka dia masuk blog faizlaster lak...hahaha...


HARAP komen ni di aprove oleh owner blog ni....bukan sebab pe...untuk kasi sume orang clear pasal masalah "pencilokan" ni...ok? sume aku da PRINT SCREEN...so, pape hal kita setel dgn BLOG ok? DEAL?


aku still x puas hati ngan 2 pengomen di atas...tapi aku ni baik...AKU BAIK...

(p/s: korang tunggu je la entry pasal korang k)..hahahahahahahahahahaha

satu lagi pesan aku..kalo taknak gambar tersebar luar jgn la uplod kat blog or mana2 sosial network...ni korang p unlog sana-sini watpa...on9 fb hari2 kot...tapi still tak paham apa itu sosiam network...WTh!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in