aku yang kemaruk johnny's

sebenarnya lama dah teringin nak makan, tp takde 'gu' (gang). sebab musabab nya wan tak makan apa2 makanan yg ber-sup. terbalik lak dgn aku, kalau apa2 yg soup ni aku suka. sampai lah ada lunch date dgn bed haritu kat alamanda. aku ckp aku nak try johnny's. so kitorg pun lunch situ.

sejak dari haritu, kalau org tanya aku nak makan apa, johnny's je lah jawapan nya. aku tau banyak lagi restoran steamboat yg menawar kan harga yg lebih menarik. contoh kat mardi serdang ni, maeps ada buat restoran steamboat, bayar RM19.90 and makan sampai muntah. as mentioned by my colleague. and also at tupai- tupai. tp tu lah, nak ajak wan masuk johnny's pun becinta pujuk. apa lagi nak pegi tempat lain.

so, by any chance mmg aku akan ajak member, officemate aku berjohnny's. unless diorg ada cadangan lain nak makan katne, aku follow je. kalau yg bangsa aku tanya 'nak makan mana ni?' lepas tu diorg jawab 'eh ikut lah...' 'tak kisah...' 'apa2 pun boleh..' ha, jawab aku, moh makan johnny's!

my first attempt dgn bed dulu kat johnny's alamanda..nape la laki den tak terliur tgk ni.

nia mmg suka la masuk johnny's selain dapat makan nasi dgn sup, nia suka main masak2, kan banyak pinggan mangkuk atas meja. sakan la menyusun. ni masa 1st time aku ajak wan makan.

1st time berjaya ajak, 2nd time try ajak lagi. korg tau la dia, nak makan western saja. sesekali ikut selera bini la pulak kan :p nia makan nasi dgn soup.

kalau aku makan steamboat, wan makan goreng- goreng je lah. wan ckp, cukup 15 kali pegi, cukup la rasa 15 fried dishes dia. heheh.. ni 3rd time ajak dia makan sini.

adel, selain makan nasi, di suka mee ni. nama mee ni kurang pasti.

i'm addicted to johnny's! :D

9 comments:

Anonymous said...

mknn lain pn sdp2, lame gak x berjohnny's ni..

...sWeeT uMi... said...

sos cicah johhny tu sedap kan...yum yummmm

Gieyana said...

x pernah makan kt sini lg..tp mmg tingin nk p..next time leh terjah kt Queenbays tue..:)

Anonymous said...

lama xmkn sinie weyh.

Princess Solehah said...

mmg nampak sedap :)

eyndayusoff said...

Tak pernah makan kat sini tau...kesian hehe...satu hari nak pegi jugak la... :-)

wan syamzaima said...

wan sama je ngan man..dia tak berapa suka seafood dan johnny's jugak la.tak pernah berjaya ajak dia mkn kat sana.last2 dh give up..
kalau adik ada masa kami pegi cameron hari tu mesti adik best punya.kami mkn steamboat dlm keadaan yg hujan dan sejuk sgt2.best....hehe

Anis said...

wei, kalau dh ke alamanda tu... ajak la aku. try la ajak eirna. mana tau miraculously dia nk join ke. haha

aku nama nora said...

adel skrg makin cute, comey sgt!!!!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in