Selamat Hari Bapa!

korang sambut tak? kitorg sambut! as an appreciation to my father and my children's father. kalau korang mcm aku dok tanya- tanya bila hari bapa. hari ahad minggu ke tiga bulan june eh. so, no specific date. sama mcm aku la, dok tanya- tnaya bila tarikh hari bapa ni. so take note eh.

harini, sempena hari bapa, sebab aku tak tido lagi sebab aku tak ngantuk lagi, sebab aku tgh melayan ulangan maharaja lawak lagi. dah 3 kali repeat ni aku tgk. aku post entry lah. selamat hari ayah utk ayah tercinta, selamat hari ayah utk ayah mertua yang aku hormati dan selamat hari papa untuk papa niadel! simple jek! :D

ayahanda saya.. semoga ayah diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dilindungi Allah...

ayah mertua saya...semoga ayah diberi kekuatan, dipermudahkan segala urusan dan sentiasa dilindungi Allah...

last but not least to our dearest papa, semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, diberi kesabaran dalam melalui apa jua situasi, semoga menjadi papa yang terbaik kepada anak- anak kita

ikhlas daripada :
doa kami semua adalah yang terbaik untuk ketua keluarga kami. amin...

we love u papa!!

and to all fathers out there, happy father's day!!

4 comments:

wan syamzaima said...

nasib baik baca blog adik..semlm dh ingat,pagi ni terlupa plak...
takdan nak wish lg ni..

Farah Shamsudin said...

Selamat hari Bapa..:)

Iela Fazielah said...

SELAMAT HARI BAPA UTK SEMUA

eynda said...

Celebrate jugak tanda menghargai insan bergelar ayah :-)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in