menang ipod shuffle!

lepas kitorg lunch kat tony roma's, kitorg cari hadiah utk papa. bila dah dapat apa yg nak, kitorg pusing- pusing nak pekena ice blended or shake. sebelum tu bawak niadel main kat playarea situ. mesra budak gak sunway ni eh. kitorg tak penah melepak lama kat sini. tp haritu, sampai ke malam gak la.

tak yah tunjuk, tau diorg nak tuju ke sini sendiri. mamapapa follow je..

ni present father's day tahun ni. reebok sandal. satu lagi jam casio. aku lupa a.k.a malas nak amik gambar so mentioned je lah eh.

lepas tu, singgah kat nursery room, salin apa yg patut, basuh botol susu semua, then sambung pusing- pusing lagi. tengah jalan- jalan kat center court tuh, nampak michelin tire dgn ford car bukak booth. masa lalu kat michelin tire tuh, diorg baru nak start game show. so diorg invited wan join game tu. simple je game dia. jom tgk.

game dia, roll kan tayar kat laluan tuh. sape paling cepat dia dapat ipod shuffle

 ada 6 peserta. wan yg ke-5. dia baru nak mula. mmg takde keje betul kitorg. tp sebab kitorg pakai tayar michelin, kitorg support la kan. hehehe..

kena berenti kat kat line biru tuh jawab soalan, pakai selipar then sambung. tp aku tgk gaya laki aku, mmg dia bersantai- santai je.

wan dapat tempat ke-5. hadiah disampaikan oleh mr michelin tu sendiri

tak dpt ipod shuffle, tp semua peserta dapat goodie bag dari michelin. mata adel mmg kat mamat michelin tu je

nia tgh tido. sebab nia elok je tido lagi, adel pun mcm enjoy je, staff michelin tu invite aku join 2nd game. lagi simple game dia, snake & ladder. sape sampai dulu, dia menang and dapat ipod shuffle jugak

ada 4 peserta. i'm the fourth. adel pun nak join jugak.

turn aku baling dadu.

so far i'm leading. hehehe..

kalau berenti kat petak ada note, kena baca kuat- kuat. semua nya suruh 1 step forward

balingan terkahir aku. aku perlukan 4 petak nak sampai ke garisan penamat. ewah!

 last balingan dia stop kat 4! menang wehh!! rezeki la tuh kan walaupun tak tau mana rupa ipod shuffle tuh.

tuh ipod shuffle yg aku menang. besar tapak tangan budak baru lahir je rupa dia

dah settle game tuh, mmg rasa kena pekena ice blended. rasa mcm baru lepas bersukan je. singgah j.co sebelum balik. niadel makan donut. aku minum choco forest ice blended, cappuccino utk wan

adel mcm dah tak larat, nia fresh la balik sebab dah tido tadi kan.

budak sorg ni, kalau minum susu mmg tak tau baring betul2.

happy day!! dekat pukul 10 malam gak la keluar dari pyramid tuh

ni lah dia rupa ipod shuffle tuh. latest ipod keluaran apple. 2gb je. kan best kalau ipad kan? heheh.. bagi betis nak peha :p papa dapat present, mama pun dapat present. syukur... :)

11 comments:

LYAfrina said...

bestnyer,,, berhibur sambil dpt hadiah..:-)

~aSHa~ said...

wah rezeki sbb sambil main sambil dukung anak...

mar!ahaf!z said...

bestkan menang something :)

ibuayahdamia said...

memang sporting husband and wife....menang lagi berbaloi2...hehe

Gieyana said...

mmg sempoi uols..santai & ku suka mcm nie..seharian kt Mall pon boleh kan! then anak2 uols mmg behave..:)

amal_fc1303 said...

untung la dpt ipod shuffle..

Abah Yie&Ummi Na said...

tahiah :) tak sangka kan dpt i-pod tu hehe

@e_da said...

bertuah.. saje2 masuk dapatlak hadiah kan

Iryani Noor said...

korg mmg sporting la join game2 camtu.. kalu farid mmg ler tak nak ner die.. tgk dr atas jer.. hahahhah.... yg penting dpt adiahh.. best best...

alya suke la ur tudung.. beli kt ner ekk??? leh pakai time raya nih =p..

nome said...

alhamdulillah rezeki...tak dpt IPAD...IPOD pun jadik la...latest apple lak tu...syok2...

tp syok lagi tuan empunya badan yg bernama wan...dpt 2 hadiah lak tu...cecewahhh...

Chik Na said...

tahniah..syoknya dapat hadiah :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in