Wadihana Islamic kitchen

- entry mengandungi 16 keping gambar -

entry lambat keluar sebab gambar baru upload. kejadian sabtu 2 minggu lepas. kitorg balik dari johor lepas wedding akak aku tuh. yg konon nak stay kat melaka tak jadi. terus balik kl. dinner kat bangi. asalnya nak dinner kat mohd chan & abdullah tp full house lak. belasah je la apa kedai yg ada kat area situ. ada nampak restoran islamic kitchen. tak fikir panjang, perut dah lapar, masuk situ. our 1st attempt here.

wadihana islamic kitchen terletak di belakang annur & azzahrah, bangi. offers arabian, western, italian, malay, mexican, dessert and pastry..

while waiting for our foods. setia aunty ina melayan niadel. 

muka- muka yg keletihan. ayahanda yg sedang text-ing anak dan menantu baru nya. heheh..

driver yg kepenatan and so do my husband

mak order beef ho fun RM 7.90

akmal order meatball bolognaise  RM16.90

niadel makan mini bolognaise RM4.90

mine, laksa johor!!! RM10.90

ina punya seafood platter RM38.90

wan punya nasi goreng SWIK RM9.90

ayah punya ayam goreng apa ke namanya lupa sudaa RM8.90

asyran punya lontong RM4.90

yang buat perangai. mungkin sebab letih sangat

anak dah mengamuk, mak dah tak tahan, semua dah habis makan, moh balik. tu nampak laki aku kat belakang tu? dia anak mengamuk ke tak ke dia maintain cool je.

hujan dah berenti, jom jalan pegi kat kereta...

kalau berminat, sila lah datang ke sini ye. semua food dia best!

5 comments:

@e_da said...

sedap2 tu menunya.. mcm nak kena try jugak ni....

alyyani said...

ieda : tu la, kalau2 datang bangi bole singgah :)

chekna @ mama ziyad said...

hmmm... nampak cam best je..

ibuayahdamia said...

ayu dah pernah sampai sini..masa bulan march aritu...keluar berdua ngan ayah damia..not bad ler...

amal_fc1303 said...

nama lupa yer. resit nye dh hilang ker?

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in