father's day lunch

- entry mengandungi 12 keping gambar -

org yang dirai request nak makan tony roma's. selepas percubaan kali pertama last week buat papa terlupa sekejap kat chillis. kalau tak, chillis saja wan nak. last week kitorg pegi tony roma's kat midvalley. kali ni ke sunway piramid pulak. tah apa event berlangsung kat sunway tu buatkan nak masuk parking dekat setengah jam. mujur gak senang dapat parking.

anak beranak sepakat pakai hijau

tak penah pegi sunway lagoon so posing belakang entrance je lah.

i must credit to nome for brought me here for the first time. wan pun dah terjebak! thanks babe!. :D

order papa order...

sementara tunggu makanan sampai, nia coloring, adel refilling

nia nya pasta dah sampai. dia makan dulu.

suap papa pulak...

papa punya, 10oz ribeye. ryn, ni yg ko mana dulu kan? laki aku ckp padat perut dia penangan 10oz! kahhhh

bila food mama dah sampai, semua pakat serbu, aku makan chicken tenders. side dishes nasi dgn fries. nasi utk adel

adel skang nak makan sendiri macam tu la gayanya..

sbb father's day, dpt mango juice & 1 dessert for free

adel being friendly. kemain lagi..

alhamdulillah, kenyang sampai ke malam...

15 comments:

Ryn said...

alhamdulillah..kenyang tgk gambar...hehehehe..

p/s : adel so friendly..michelin tu pn dia tk takut eh...

r|nA @ ja|j|na said...

all family look green, somey gitu..taun ni mmg takde celebrate ape pon, badan asek flat aje..kengkonon nak buat kek, hampeh..

Thumbelina said...

i love the roti kat Tony Roma's tu....duduk situ makan roti dgn butter pun ok lah....

Iela Fazielah said...

wah bestnyer... mcm nak try jugak...

suhida said...

beso dah adel. :)

amal_fc1303 said...

sedondon 3 beranak. asal ko xhijau gak. sejak beli kasut bru berkasut saja niadel.

nome said...

yeay!!! aku dpt kredit...kredit kad kah? kahhhhhhh...acah mak enon...ekeke

nway aku tompang gembira kalau wan pun gembira dpt mkn kat tony romas...sure makin kerap korang bermakan2 disitu nnt...

satu family ijo...menunjukkan betapa bahagianya korang sekeluarga....amin...aku sentiasa doakan..

nota sipi: bukan ker ryn mkn aritu..nama dia short ribs...tak silap aku la...gambo ada di blog aku...nnt tgk ek

Abah Yie&Ummi Na said...

alah...sedapnya kak :) teringin juga nak makan kat sini...

mamashasha said...

alya nayville's anak banak look so green ! thumbs up! tudung tu mcm kenal jek..i likeeeee....

last sunday ada AMWAY nye function weh aku dgr kat radio....

Chik Na said...

dah lama tak makan kat tony's roma nih ...

Gieyana said...

sweett...suma hijau..:)

mrs.spicy said...

eh? adel nak adik ke tu?=phahahah

♥MiZz-siHa♥ said...

bleh lapo tgk gambo...hehe

MrS. F!zA said...

alolo comelnya siap dia suap papa lg..sweet je..

Iryani Noor said...

yayyy adel dpt member baru... pandai die berkawan.. leh play-date ngan sopia nihh...

sedap tak chiken tender tu?? kitorg kalu mkn kt tony's jarang order food selain daging sbb tu signature dish die.. lain kali leh try alya nyer menu tu la..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in