bila kita ramai kawan..

- entry mengandungi 10 keping gambar -

seronok bila ada ramai kawan baik. kawan mmg ramai, tp kalau ada gang yg mmg kamcing, hidup tak terasa boring. kita ada channel utk berlibur selain dari dengan family sendiri. kadang- kadang kita perlukan 'me time' tu kan?

dulu masa belajar, nak keluar anytime. ada duit dgn takde je. dapat lepak kat shopping mall duduk saja pun dah happy. janji dpt lepak sama- sama. sekarang ni bila masing2 dah ada komitmen, nak berlepak sgt lah payah. tp sebab nak jumpa punya pasal, penah sanggup amik cuti. bila boss tanya, u cuti ada apa? aku jawab la saja nak amik leave. ater, annual leave banyak kan. tu belum kira MC lg. so, guna la kan.

tapi kan yg penting pada aku, husband mesti sporting and corporative. kalau macam wan dia takde hal aku nak buat apa pun janji i know my limit sebagai bini org dgn mak org. same goes with him. kalau dah plan mahupun tak plan bila tau nak berjumpa tu excited sgt. mcm org nak pegi jumpa boyfriend kekdahnya. kahhhhhh...

apapun, aku sgt happy bila aku ada bunch of good friends yg aku bole share macam- macam...

weh korang, muda nye kita time ni ye. tapi aku suka gambar ni. :)gang sekolah dgn matrix aku
bila nak gath lagi ni? asyik tak cukup korum je..

ni BFFFFFF lah since day 1 masuk kat UKM dulu. masa orientasi dah click. sampai sekarang

walaupun singkat masa berjumpa tetap rasa seronok

yg berada diluar kawasan pun kita try to keep in touch. mujurlah bersuamikan org utara gak :D

ni blood sisters punya relationship. dari akak aku, ke sepupu, ke kawan sekolah, ke kawan atas kawan. terus klik!

 dan semestinya gang lunch hari- hari dari kul 1 sampai kul 2. my officemate :)

 ini pun sgt unik, diorg ni semua banker, tapi bila bank is like my second office, kita jadi rapat. hari- hari mesti jumpa, lunch sama bila ada peluang.

and i'm currently attached to them. ini paling unik bila from out of nowhere, kita bole jadi serapat ini. together we cry and laugh. we share almost everything together.

antara moment yg paling best. all were here.

hope one day i could gather all my besties and all my family and friends. tunggulah housewarming aku yang tah bila :p so to all my friends, friendship remains forever ya and i heart u guys!

motif entry : banyak acara bersama kawan- kawan next month tu yg up entry nih. :)

note : aku cakap kat wan, dari kul 8 malam aku mengarang entry ni, ni baru bole up. banyak tul cabaran berblogging sekarang. niadel makin macam- macam.

8 comments:

mrs.spicy said...

huhuhu..berkawan biar seribu orang kata

Gieyana said...

waaahhh...sgt bestttnyerr! daku pon sm cam ko..ada kawan byk gakkkk! n ko pon salah srg drnya although x pernah jmpa kan!..:)

Abah Yie&Ummi Na said...

mmg sseronok kan bila ramai kawan :) tapi yg kurang seronok kalau ada kawan makan kawan huhu

Iryani Noor said...

seronok kn bile ramai kawan..
pegi mana2 pun ade je geng...
kata org berkwn biar beribu =p..

Ryn said...

berkawan biar ikhlas..

i heart u too!

Mama Likha said...

nampak kasut BATA alya di gmbr ke 9 hehehe cantik !

Anis said...

wei, terharu nye ko letak gambar 1st skali... gambar raya kat rumah mak bapak aku. gambar ke2 tu bile lak korg kumpul? knape aku xde? hehehe. anyway, aku tatau la thn ni mak bapak aku buat open house or not. sbb diorg kan lg bbrp thn lg nk pencen... so planning xnk buat dh dgr2 nye. nk practice kalau dh pencen. xnk buat open house pun kena practice apparently :D

nome said...

semoga persahabatan kita kekal selamanya

HI-5! (^_^)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in