macam- macam hal blogspot ni

kalau betul blogspot nak dihapuskan which i think not possible, ce notify awal- awal mcm tnb or syabas bagi notis takde letrik / air. mcm terpanik la kejap kan. dah godek2 wordpress pun td. then try lg, baru ok. upgrade kah?

tak tentu arah la kejap bila tak leh nak bukak blogger.com. dah tu lak, latest entry kasut bata aku hilang. mujur 1 entry je. kalau banyak entry? kenangan tu! 

banyak benda nak diceritakan, banyak benda nak buat. but for now, mau masuk tido! nite all!! 

barulah mama bole sonyum balik. walaupun lawak nabil malam tadi, mama tak bape nak paham. nasib papa balik ontime. dia jadi translator silent comedy lawak- lawak yg mama x paham. hehehe...

2 comments:

ibuayahdamia said...

tu lah semalam resah tak dapat bukak blogspot kan..

alyyani said...

IBUAYAHDAMIA : ITU LA ITU...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in