60 keping gambar & video nia nyanyi lagu negaraku

aku tak sure betul ke 60 keping nya sebab aku tak kira. kejadian semalam ber-skype dgn adik aku. aku soh la nia nyanyi lagu negaraku. sebenarnya tak tau pun dia bole nyanyi lagu negaraku. masa tu tgk channel 131, ada tayang cite papadom. montage dia lagu negaraku. telinga ni dengar nia ikut nyanyi sekali. tekejut dibuatnye. haruslah belaja kat school tu. so sejak dia tau nyanyi lagu negaraku, selalu la, diajak mama nyanyi sama.

malam tadi, tah bape puluh kali dia nyanyi dgn penuh perasaan bagai. sempat la aku rekod. kalau korg dgr kat ofis, better slow kan volume sebab nia siap jerit masa nyanyi lagu ni. kalau takde speaker, balik umah dgr eh :p

tgk la snapshot yg last tu. aku rasa dia tgh jerit selamat bertakhtaaaa!!!!! nak pengsan aku gelak tgk snapshot- snapshot yg adik aku snap ni. checkout my sis's blog for more snapshots. kata 60 keping kan. dia cakap jgn copy, tp sebab aku mak nia, harus la boleh copy. kahhhh...
http://amalfc1303.blogspot.com/2011/05/lagu-negaru-versi-nia.html
video
 ni versi video. kalau cubical dekat- dekat jgn dengar tau. nia menjerit masa nyanyi lagu ni. kalau dok dalam bilik, boleh dengar. opah niadel pun dengar masa ni, opah cakap, baiklah ajar anak nyanyi asmaul husna. 1 by 1 opah! :D

6 comments:

amal_fc1303 said...

gelak aku dgr nia nynyi lgu negaraku.

atanayuiman @ Jue said...

mak aikk! pitchingnya dasat laa.. marvelles!

nome said...

aku hengat pitching nia idaklah cam ziana zain..so aku pun bukak la volume baek punya...sekali amik ko! org opis pakat dengar...kahhhhhh...dasat la nia...aunty respek toing2 la kat nia...thumbz up!

ibuayahdamia said...

heheh..aleesya memang dah expert giler nyanyi lagu NEGARAku...siap ajar adik dia lagi..tak sia2 masuk sekolah awal..kalau kat rumah?? hurmmm nyanyi lagu nursery tu jer lah..

Fieza said...

ha..ha..comel nia..pitching tinggi tue gelak jer lebih yer..suka dia

Anonymous said...

SO CUTE LA NIA...-WANIE

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in