tak sangka bole jumpa dia

nak tido, mata tak ngantuk. tadi melayan tirai dalam keadaan yg panas. panas luar dalam. niadel adoi, gaduh saja. udah- udah tak mo ngeluh, org lain 3-4 anak bederet rilek je, ni baru 2. ni baru la rasa sejuk sikit. tgk rumah dah clear dari mainan diorg.

so, past few weeks, aku terserempak dgn beberapa org yg aku tak sangka akan berjumpa. sape?

meet my sibling! hehee.. farah diana anuar kan nama dia? aku kan alyyani anuar. nak jugak tu. gambar ni mmg versi blur sebab officemate aku yg amik. nervous gamaknye jumpa artis. so, haritu lunch kat alamanda, terdengar suara dia emcee-ing on 1 event tak pasti apa. so, mmg kebetulan lalu dah setel, semua pakat nak salam, take photo, maka join la sekali. mmg comel :)

hat ni bukan artis ye. ni cikgu sekolah aku dulu. jumpa kat fitting room! :) sungguh tak sangka. mmg dah perasan mcm familiar je. tegur je lah. cikgu zuridah rupanya. dia ajar BM dgn sejarah. sebab cikgu la BM saya dpt 3, sejarah saya dapat 5 masa SPM. tp bukan salah cikgu, salah saya yg tak pandai. :) suprisingly she still remeber my name y'all. then dia sebut anis and the rest of the gang. ok la tu kan untuk yg dah tinggalkan sekolah for over 10 years :)

ni apekehey letak gmbr laki org ni? ni pun tak sangka jumpa. kat alamanda gak, same day masa jumpa farah tu. husband best fren aku yg accident haritu tu. mmg ada plan nak melawat dia tp asyik tak berkesempatan. so ni kira aku dah visit ko kat alamanda la ye aneng.  tgk ko pun bole jalan2 kat alamanda lagi, kira dah ok la tu kan? heheh..

note : my review on tirai af9? tak yah la. nothing wow except for miza's voice. (miza yg big size tu)

10 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

laaa...ingatkan lepas dapat jumpa farah tu akak dapat jumpa norman kru..hahahah!sejibik! ekekkeke..

Anonymous said...

lain sungguh gebunye muka artis dgn muka x bape nk artis ni! hahah..

amal_fc1303 said...

cntik giler farah...
igtkn laki nie artis gak.
sbb dlm hati dok pkir cm penah nmpk la.
rupa nye laki anis ker..
sihat dh la nie dh leh g alamanda.

Iela Fazielah said...

kamu mmg rajin giler snap gmbar la.... haus dipuji sikap ini..hehe...best jumpa org2 g xjangka dpt jumpa.....

ICAZIESYIRA said...

wah! farah cantik pakai tudung. eh, mmg mcm adik beradiklah. sama saiz!

wanie md zain said...

ala...tak jumpa plak alya aritu...heheheh

Elyn said...

cantik farah AF ni ek!!

nadja said...

best kan dapat jmpa sesapa yang kita tak sangka... memang rezeki la namanya kan ...

mrs.lazura said...

aku suka tgk rncgan dia yg masak2 kat china tu aly. hehehe sweet dia pakai tudung skang :)

Fieza said...

Fiza lebih suka Alyya pakai inner tak de owning..lagi cute

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in