shocking PINK!

idea of entry title came up from @kasihryn as she tweet this. sengih aku bila dia sebut shocking PINK itu :)

ok, mrs simplicity dah jadi jambu sekarang. bukan sebab minat jambu ML, aku masih sokong nabil ye! setelah previous template mendapat kecaman hebat dari keluarga dan sahabat handai, i decided to do something. previous template katanya tak reader friendly. ada ke term ni? hehehe.. hentam sajalah.

so, ternampak blog ci adik manis orang kampung wan ni offer to make over blog with the reasonable charge. bole nak mintak adik aku buat. tapi kang terganggu pulak study time dia. kang tak dpt lak nak skor 4flat! hehehe... so, my new template and header is creatively design by http://nadia1589.blogspot.com/. ye lah, blog nak pakai lama. lifetime diary kot. maka kena la ada rupa yg menarik. 

nadia ni simple je. just follow the instruction given, and you will get the result within 2 days. (bergantung kepada kelapangan dia lah) provided with all the complete details that we required and of course with the prompt payment! aku email semua yg aku nak mcm yg kat atas ni. and she came up with mrs simplicity's new look! though i'm not a pink fan, sometimes we need to be different to make a change (good changes) kan? so happy with the output. thanks dik! interested? email her at nad_ia1589@yahoo.com (wah, mmg suka buat promo ni. tolong kawan- kawan kan?) :)

note : korang suka ke tak suka ke, kalini kena suka jugak! peace!

11 comments:

Yu'xan Lee said...

wahhhh santek theme baru, soka2x...

airis naufal said...

wow... mmg pink giler lah.. sweet

Affieza said...

Cantik...nice and simple..

atanayuiman @ Jue said...

suka.. sukaa.. 1000x suka..

Fieza said...

i like alyya..simple but very nice..kemas jer

ibuayahdamia said...

wahhh..bertukar wajah lagi!!!..memang cantik bangat ni...suka suka..

Nouf Cake House said...

mmg santek! menarik!

LYAfrina said...

wahhhh..

pinkkk kalerrrrrrrrrr...
sesuai sgt:-)

r|nA @ ja|j|na said...

sukelah kale pink..
dah lame tak masuk sini, igtkan salah masuk blog org len, hahaha..

wah, harus jugak buat make over ngan blog rina ni..lifetime diary lah kan, ekeke..

Ryn said...

glamer acik! kahhhhh

amal_fc1303 said...

entah bile masa la suka kat pink nie..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in